Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakodnevni velikosrpski fašizam i svetosavski terorizam. Što prije se odvojiti od terorista i osloboditi okupacije kao što se i Kosovo oslobodilo od tih fanatika.
a jel??? a sto se vi izmedju sebe trvete, svadjate i koljete?? jesu vam Srbi i tu krivi A kad koji izborima izdejstvuje platu i ministrasku stolicu u Srbiji, usute se ko pitchke,...cim drugi na polozaj dodje,..onaj prvi kome izleti stolica se sjeti islama i muslimanstine
Sandžaklije nisu Bošnjaci poreklom. Genetika dokazala.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pravda za svjetlanu zasto ste ukinuli komentare cim ne odgovara ukidaj jel i to je ta bosna za koju se zalazete ma koga vi vise lazete
da nece i sandjak republiku ..
Hoće, hoće, samo dok riješi pitanje Kosova, pa će se onda baviti Sandžakom. Ovaj je sad, gledajući po broju Sandžaklija, ujedno i muftija sarajevski.
Pa ovo su odnosi unutar druge suverene države u koje se ne treba mješati.
Trebate tražiti entitet u Srbiji...
Srbija kao i svaka država sa muslimanskim življem ima svoju Islamsku zajednicu i njome upravlja Sead Nasufović. Ovi podanici bosanskog reis ul uleme se u Srbiji više bave politikom nego verom. Zašto bi neki Rom musliman u Srbiji bio duhovni podanik sarajevskih hodža?
Ne moraju romi biti podani, eto ih vama. Vi svakako slavite sve romske praznike tako dam mi u tome necemo smetati.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
U Albaniju pa rjesavaj.
Skrećemo paznju
ahahah pa ovi muslici su pravi cirkus. Pa muslimani u Srbiji su statisticka greska (2%) i dodju pa kmece. U BG od 1.6 miliona tek hiljadu muslica i to vecina cigisi.
mars pederu, i vlaha u svijetu ima 00001% pa opet kmecite. Je... te Vucic
Prevarant i ulizica vlasti.
muftija dudlonja
em kad ga vidis, ko negativac lik iz stripova em kad cujes da se zove Mevlud Dudić sve ti je jasno kolika je tu hulja
inace gofnar proziva Vucica, a ptice na grani znaju da postoje dvije islamske struje i organizacije u Srbiji KOJE SE MEDJUSOBNO SVADJAJU I KOLJU, a u cije djelovanje se Srbi uopste NE MIJESAJU. I sada majmun nesta proziva Vucica i Srbe kada se zna da se poturice sami izmedju sebe mrze i imaju medjusobne probleme Ovo me podsjeca ko kada je onaj smrad od 'mojsinjora" prozivao Dodika kako se hrvati iseljavaju iz RS a hrvati se iseljavaju najvise iz hrvatske sad i ovo gofno
Na svako muftijino pismo, mindjolabrnjavi ce napisati 100 pisama.