Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba lobirati protiv genocidne tvorevine na zapadu tj, stalno ponavljat sta su genocidasi radili cetiri godije, i na cemu je nastala i zasto genocidna tvorevina..........sta radi ona i dalje bih-i, diktatura i pljacka, to svakodnevno treba memorisat i promovirat, clankovima u novimama, knjigama, dokumentarima, na bosnohercegovcima je da vrate drzavu sto je nekad bila a ne krvavog kolonizatora i okupatora genocidne srbe pustit da i dalje sire svije krvave ruke po zemlji nasih bosanskohercegovackih pradjedova!!!! lobirat aktivno protiv genocidne tvorevine...... a isto svakodnevno zrtve srbije, tadica i jeremica bi trebale javno optuzivat zasto srbija aktivno lobira da eu-a ne ukine vize bosni i hercegovini......odgovor imas da je srbiji plan uskoro prisvojit pola bosne i hercegovine sebi i napokon doc do velike srbije......i nastavit ce ona do becha.....zivi pa vidjeli.....
Veliki srdachni i iskreni pozdrav gosp.RISTIChU\"sa zaljom da ostane dostojan svakome svome dosadashnjem radu! Ima ona nash narodna,Chast,Iskrenost i poshtenje-vjecito \"POBJEDJUYU\"(RS-a)
Časnik???????????