Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milo proda sat i rijesi vanjski dug Crne Gore...
i ja bi ga nosao da imam tolike pare
Mason
-A zena mu uvukla halke na p.i.c.k.i.n.e--- obraze k´o misonka.
Neka ima dobar i kvalitetan sat, bas mu lijepo stoji. Nije on kupio sat od ukradenih para naroda C.Gore, nije ga kupio ni od svojih para. Dobio ga je, to je sigurno, od nove gospode biznismena i tajkuna C.Gore. Nosi ga jos dugo Milo, sretno ti bilo.
Početak pada Sanadera je uslijedio nakon afere sa njegovom kolekcijom skupocjenih satova. U Hrvatskoj je javnost tražila odgovor: ODAKLE? 2 godine iza toga Sanader u zatvoru čeka suđenje. Kako nama sve novotarije dolaze iz hrvatske, nadam se da će i ova. Bakira nikad ne bi mogli snimiti sa takvim satom, ili da vozi neko dobro auto, on glumi skromnost i pazi dobro da se ne bi odao u javnosti.
@ @Evil Chuck Ne znam nije do mene, stavim sve na kvotu dva pa ako prodje vratim odma, ako padnem...jebaji ga ;)
Nosam i ja sat od 15 km, kupio kod kineza pa se ne ku.rcim nikom ccc
ja nemam sata i mogu najdublje da ronim
Vodootporan je i na dubini od 30 metara..ha.ha.ha Vodootpornost nema veze sa ronjenjem na 30, 50..metara Sa ovim satom mozes zaroniti na tu dubinu ali ne i ostati pos vodom jer bi pukao nakon par minuta. Satovi sa kojima mozes roniti su oznaceni sa 200 metara
dobro nek ste nam javili ovaku znaćajun vjest inaće bi meni propo dan uzalud , da ne proćita ovo
na mom si se spasio
Ja imam Casio i on je vodootporan i na dubini od 35 metara.
nekako smo se svemirski osjecali, svak\' je imao raketu i to je bilo to
jbt ti gadaffija sta su u stanju nasi da u kradu,pa gdje bi ovim politicarima kraj bio \"nedaj boze da imamu bogatstvo nafte\" ovi politicari iz ex yu mugu financiski da strpaju politicare iz EU u mali dzep:))))
ZARADIO NA POSTEN NACIN!
Mozda cojk dobar za pozajmit, kakav si ti na dugu. Ako ne vratis ode glava ko pijevcu :)))