Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razumijem ljude, da im je jako tesko jer su sve izgubili, Ali zasto ocekuju da im sve DRZAVA uradi??? Da li ce meni drzava kupiti novo auto kad ga sutra grad unisti??? Da li ce meni sutra drzava napraviti novu kucu kad MI nova izgori jer je negdje bio kurslus??? Kad ce BALKAN nauciti da se kuce, koje se nalaze pored rijeka moraju osigurati??? Ima se para za: napraviti kuci, kupiti auto, ici na godisnji,..., Ali se nema para za osiguranje??? Nakon katastrofalnih poplava u ljeto 2013 godine, Njemacka je gradjanima samo isplatila propale usjeve i uginule zivotinje, ali im sigurno nije napravila nove kuce niti je to OBAVEZA drzave! Tvoja kuca = tvoj PROBLEM! Dajte MI minusa koliko hocete, ALI JE TO ISTINA! Ako imas para za kucu na sprat (ili tri), onda moras da imas i pare za osiguranje te kuce!
Totalno si u pravu
SDP ko SDP.
Dobro je pa JASMILA nije ovo chula.
Jel' moguće ovo?!
Da li je gospodji Milanovic trebao napraviti novu kucu??? Ako zivis uz Savu koja malte ne godisnje plavi, zasto se ta kuca ne osigura???
sve političare regiona na goli otok da tuku kamenje vas cijeli dan.
Obaveza drzave nije da renovira neciju kucu, jer taj neko zivi "uz vodu". Ako tebi sutra grad "ubije" auto, da li to drzava treba da plati??? Naravno da NE! Zao mi je ljudi, Ali tako se desilo! Ja ne vidim nikakav razlog da neka Vlada mora da placa privatnu stetu!
jbo ti mamu bezdusnu,da Bog da ti srce puklo
koji kuler majko mila
Ne znam sta hoce od covjeka. Jel trebao plakati? Obecavati u prazno? Pokusao je pokazati gospodji kako je razumije, ali narodu nikad ugoditi
JASMILA, shta bi mu ti rekla u ovom sluchaju? Onako poshteno, a ne mahalski....
sta je ovde smijesno covjek je mislio na vlagu pa reko sporo izvlaci to je istina ova hdz fasisticka Politika cetnickog vojvode covica. Milovanovic je gospodin od covjeka sto je pogresno svatio ili dama pogreno objasnila to nije nista covjek mislio vlaga umjesto vode.