Regija
10

Milanović ženi kojoj je uništeno sve: I meni je pukla cijev u stanu!?

Klix.ba
Foto: RTL
Foto: RTL
Hrvatski mediji opširno pišu o gafu kojeg je premijer te zemlje Zoran Milanović napravio prilikom posjete mjesta Rajevo Selo i Gunju, koji su najviše stradali tokom nedavnih velikih poplava.

Želeći u jednom trenutku pokazati razumijevanje prema strahotama koje su prošli stanovnici tih mjesta Milanović je napravio nesvakidašnji gaf, piše Jutarnji list.

Naime, kada se Ljiljana Jerković požalila da joj strojevi sporo izvlače vodu iz kuće i da spava kod susjede na podu, on joj je mrtav-hladan rekao kako i njemu pukla cijev u kući, i da to jednostavno traje.

Taj stroj mi za deset sati izvuče samo tri litre vode. Mislim da o jeseni neću ući u kuću - rekla je nesretna gospođa Milanoviću na što joj je Milanović hladno uzvatio "da to sporo ide i da je njemu prošle godine pukla cijev u stanu", prenio je RTL.

"Dokle sporo? Vama je pukla cijev. Super!", poručila mu je gospođa.

Hrvatski premijer joj je rekao kako mu je tada cijelo ljeto radio stroj, a gospođa ga je prekinula te mu poručila kako više ne može živjeti u susjede koja ju je udomila.

"I opet nismo mogli parkete promijeniti", nastavio je hladno Milanović, nakon čega ga je gospođa upitala zna li da ona spava na podu na madracu.