Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karamarko je debil, sto se ocigledno vidi jednim pogledom na njegovu facu. Na granici debila i idiota. Govorim sa medicinskog odn. psihijatrijskog aspekta.
@Djontra Znaci ti psihijatar jel ?
Sta ustase i seljakluk uradi za kratko vrijeme, sa Milanovicem se samo cuo uspjeh za uspjehom
nedjeljom u 2-moj omiljeni show
Sta me jebete i brisete komentar, lijepo sam napisao sa medicinskog aspekta, svoju expertizu. Dokaz: https://sh.m.wikipedia.org/wiki/Imbecil
Bolji je Karamarko od srbofila i kvazi ljevičara Milanovića (:
Svi su politicki mrtvaci samo je nasa ustaska princeza Mesic ziv i zdrav i njegovo je misljenje veoma relevantno. A kad jednog tuznog dana crkne, treba ga zakopati u onoj septickoj jami u Madridu gdje lezi najveci sin hrvatskog naroda. Da uplakana ustaska druzina iz Sabora i sa Kaptola ima gdje da navrati nakon Blajburga.
krepaj vise majku ti
Sta je ustasa, sta si se upalio?
umri dikobrazu
tzv. "poštenjačina" mesić je zadnja osoba koja ima pravo ikome, pa i moronu karamarku prigovoriti bilo šta, a najviše o moralnosti....
Uvijek me dirne briga bih za hrvatskom..