Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konacno i kasapin, iskasapili ga dabogda.
hercegovac92 kao prvo ti nisi kompetentan da pricas o ratu u bivsoj jugi jer si tada srao u pelene..drugo,ne pricaj price koje su ti nametnute u crkvi ili od oca cetalja,misli svojom glavom i probaj istini u oci pogledat i sagledaj sve tri strane i pronadi istinu,probaj od cinjenice da vi srbi generacijama lazete,to ti je i ucitelj dobrica javno priznao..za svaku zrtvu u srebrenici se zna,ona ima svoje ime i prezime,na osnovu cega bi ona jadna zena lagala da su joj ubijena 6 a ne 4 sina..znas kako je to bolno i osjetljivo..
Baš je hrabar "Ubijao dječake i invalide,...zarobljenike"... Kakvu li ce kaznu dobiti i gdje li ce je sluziti?!?!!?
@lik5 ma garant ce mu suditi u Srbiji...sto mozda i nije neka sreca, ali ovi nasi bi ga pustili za prvi slijedeci vikend
panteru sta zelis tacno da postignes sa tim propagandnim klipom?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da ovo nisu neki teroristi?
Dobri moj nastavnik istorije Antonije Perović je znao reči "Ne vjeruj Danajcima i kad poklone nose". Ono što meni smeta je klasifiakacija djela "Zločin protiv civilnog stanovništva"!?!? Uhvati će 10 tak polumrtvih, što od bolesti što od droge direktnih učesnika u zajedničkom zločinačkom poduhvatu koji je međunarodni sud okarakterisao kao "Genocid na području zaštićene zone UN Srebrenica" i suditi ih za težak zločin ali koji svakako nije u rangu genocida. Sudiće ih prema zakonu SFRJ koji propisuje maksimalnu zatvorsku kaznu od 20 godina. Isti će u procesu pokazati da se kaju, izviniti će se žrtvama i dobro sarađivati i dobiti 10 godina, kako će proces trajati bar 5 oni će po završetku procesa provesti još dvije godine u zatvoru što će biti više od dvije trećine dosuđenog zatvora i na kraju sve će osloboditi ukazom nekog novog Nikolića.
Pravi ratnicki heroj! To vam je gospodo casni vojnik...
11 diverzantski odred je imao 80 % hrvata i muslimana plaćenika sa srbinom pelemišom na čelu i to se znalo da se što manje njih optuži,što nisu andana osudili zato što je bio pošten srbin i zato su mu ukinuli penziju
vuk drašković ih je sve prozvao na bntv
respekt...sa velikim zakasnjenjem al pravda je tu... al sad pocmite udarati minuse vi skloni zlocinackoj abih koja je cinila zvjerstva u mnogim mjestima...u doljanima su zaklali decka od 16 god u uzdolu da ne spominjem na stipica livadama su izmasakrirali 30 momaka nikada nitko nije odgovarao i to je ispravno jer su ro napravili muslimanski krvnici..zlocin je zlocin ma sa koje strane bio...
https://www.youtube.com/watch?v=WUK1-CL4rpk SVAKOM KO MI DA MINUS NA OVAJ KOMENTAR DABOGDA MU OVAKO BILO U PORODICI SVE DO 5 KOLJENA I NEIMAO SRECE U ZIVOTU...AMEN.
ma mars nazad u sumu medjede
e SHUMNJAK JEDAN IZ GRMECA I SA GRABEZA KONJINO ZA STRAPANJE AKO SAM JE IZ SUME TISI ONAJ BOSANCIC ZA STRAPANJE BALVANA...
Ovaj je pobio oko 150,onaj hrvat sto je priznao 200 ko pobi ostale...
Ovi se hladno mogu pozvati na naredbu sadasnjeg predsjednika Srbije, zna se sta je vristao tada
Kasapin je turski naziv za mesara.
joj dajte tog Kasapina ovamo u BiH, da ga malo iskasapimo na bosanski nacin
Srbi su naj vece Zlo 20 vjeka...........
Pravda je spora, ali ipak dostižna! Šteta je da su ovoliko godina krvnici bili na slobodi, ali, bolje ikad, nego nikad, zadovoljiti pravdu . Počinili su monstruozne strahote nad jadnim i nezaštičenim narodom - civilima - muškarcima, ženama, djecom, starcima i invalidima. Strahote će ih i stići!!! SREBRENICU BOLUJE SVAKI ČOVJEK, ALI ČOVJEK, BEZ OBZIRA NA VJERU I NACIJU! :( Dobro je da je Srbija krenula u nekom novom boljem pravcu, bez obzira na to ko joj je pokazao put. Za sve strahote koje su krvnici napravili i milion godina zatvora bi bilo malo!
homere idiote Naser je se bio sam predao nije se krio ko ove vase picokare, odgovarao i tu se prica zavrsava.
panteru nase hapse za dva samara pa ti vidi
20-tak godina K A S N O, ali ipak stigne pravda, ako ne na ovom onda sigurno na onom svijetu. Da li je ovaj čovjek ikada zaspao u zadnjih 20 godina .... ? ? ?
streljati s leđa