Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Profesor Pejic veliki gospodin.Profesore uz vas smo budite sigurni.Sva gradska djeca ce glasovati za vas,a nek ovi da se sada ne izrazavam ruzno imaju svoj hercegovacko profinjeni HDZ pa neka i dalje pjevaju svoje pjesmice jos uvijek iste kao dok su ih njihove one hercegovacke babe(strasila)uspavljivale.Hrvati iz Sarajeva molim vas izadjite na izbore i pokazite da nisu svi Hrvati u BiH isti.Dosta hercegovackog papanluka i laznog ulizivanja hrvatskoj drzavi radi interesa nekolicine.s postovanjem Dario (rodom iz Sarajeva porijeklom iz Slavonije)
bojim se Arijana da ce na ovim izborima niz kanalizaciju i posljednji ostaci Tudjmanove kriminogene organizacije koja je toliko zla nanijela Hrvatima u Bi(H) a Hrvate u Hrvatskoj opljačkala do gole kože a sve pod svijetlima demokracije i famozne pretvorbe
Poturica Marinko otplovit će niz kanalizaciju kao što na kraju otplove sva g.o.v.n.a.
Kakva ljudina,da je takvih više u politici,nego bojim se da neće u Sabor malo je mjesta za pametne tamo.
Profesore Pejicu, nemojte u politiku, politika kvari ljude. Vas trebaju studenti ;) Nemojte ovime sad zapostaviti studente postdiplomskog studija.
ode i profesor....steta