Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje vam je background priča? Sad moram gledati aljazeeru da skontam razloge!
hajte brate u ring, mec izmedju muftije i reisa pa posteno ko pobjedi...
Sve je to oko para! Razrezali su porez koji zovu članarina, uzimaju više nego što nas Bog duži zekatom. Uđu ti u kuću samo kad neko umre, ni da svrate i upitaju kako se živi. To je jedna kriminalna organizacija, pogrebno preduzeće koje nosi predznak islamski. Godišnje od zekata i vitri ubiru desetine miliona, gdje su te pare?! Čast pojedincima ali bez reformi će Islamska zajednica na našim prostorima doživjeti podjele ulaskom u EU.
Cuo efendija da srpska pravoslavna crkva godisnje zaradi izmedju 130 i 150 miliona eura suhog kesa, pa mozda i on promijenio poslodavca.
Nije to ništa, kada kod nas počne, ovo u Makedoniji će biti mala maca... To sve zbog velikih 'mumina' sa BMW-ima tipa Zukorlić i ostali...
Ovo su samo "ljudi", tako da što se same vjere tiče i naroda koji vjeruje, ovo nema nikakve veze, jedino što se osjećaju neprijatno radi ovakvih "ljudi".
Šiptarska posla, Šiptari ni ne znaju ni ko su ni šta su.
@daleko je sunce. Znaju ko su i šta su i prije 1992. godine ;). Njima sigurno politčke partije ne određuju kako će se na popisu stanovništva izjašnjavati svakih nekoliko godina i što je najbitnije imaju 3 vjere a ne kolju komšije jedni druge svakih 50 godina zbog različite vjere.
Tukelje, Ako tebi političke partije odredjuju šta si na popisu to je tvoj problem, meni ne odredjuju. A od te "njihove" tri vjere oni vjeruju samo u četvrtu, a to je novac. Ako ti se svidjju vodi ih kući.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je rality show ja bi gledao cjelu sezonu
Afrim je i hafiz i bokser
'reis Sulejman Redžepi, a u međuvremenu je na njegovom Facebook profilu' Koliko mora osoba da bude blesava, da nosi pare 'covjeku bliskom bogu' koji ima fejsbuk profil ??? Ovde se pojavljuje pitanje, mozda je bolje ostaviti pse lutalice, a kastrirat maloumne ?
Jeli ovo u film neki ili?WTF.I još a njegovom profilu mogu misliti reisa po FB "tabiri" Sve u svemu puklo sve.
Kontam čitam neku rezenciju za američki akcioni film :D
Rambo u Makedoniji, ili šta već! Dobar scenarij haha