Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rasime, dzukelo jedna, duso prodana...tebi stoji naziv balija pravo...smece jedno, izdajnicko! Jadan nas Sandzak sa tobom i \"Slobodanom\" Ugljaninom, jedini pravi lider dole je Muamer Zukorlic!!!
Dajte ne serite više ni o torbi ni o dogovoru Holbruk-zlikovac nije se ni zlikovac karadžić dogovarao da tek rodjenim bebama nego ih je u smrt slao. Jer i da ima kakav dogovor izmedju njih dvojice ko je taj Holbruk da daje garancije pa nije njemu napao njegovu državu i poubijao najmilije da bi ga poštedio. Njemu treba kratko i jasno reći da je tu da mu se sudi iako je već po meni toliko zla napravio da mu bi se trebalo po kratkom postupku presuditi iako na žalost to kod nas nema takvog prijekog suda niti smrtne kazne. Više ste svi dosadili pisajući o zločincu dosta što nas je ubijao skoro 4 godine sad nas i vi ubijate pričom o cetničkom krvniku. Uh kako bi lijepo bilo da nam ga date nama gradjanima BiH u reke,a posebno majkama Srebrenice. Ali ipak će mu se sve postepeno pred oči pojavljivati kad se više ne bude imao sa čim baviti i shvati ako ima pameti u što sumnjam šta je napravio i da će do groba čamiti u zatvoro.još mu je sada dobro u Ševeningenu to je raj,a kad bude presudjeno mu i ode u drugi zatvor tek će da vidi kako će mu biti i to do groba.A ronhil će da uživa u onome za šta se zlikovac borio i sve svoje će da obezbjedi i lijepo kad zagusti pobjegne u Beograd da uživa.Skoro svi od njegove plejade ili su mrtvi što od svoje ruke ili su po zatvorima nema uživanja kako su mislili ubij,projeraj,siluj i pljačkaj pa idemo dalje eh tu su se prevarili. Možda mu dodje u posjetu kcerke Sonje jebač 4 godine Bošnjak bivši i Biljin biši jebač 12 godina s kim je nerotkinja živjela.Onda su im svi bili dobri,jer kako kažu za Bošnjake-muslimane Turčin pa ima ona: U Turčina dobra k..r..na.