Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ MUTD452 POKUŠAJ NA LEGION-FILMOVI MISLIM DA TU IMA NEKIH STVARI.
to obični i on i komandant mu arkan!
legija,haha,ispuho i sad valja 40 godina odrobijat,ako bude imo srece izace ziv i sa 80 godina,vec je pao u zaborav,zenu mu podmiruju drugi,djeca ce mu rast bez njega a on ce se na kraju objesit,narkoman propalica ,ratni profiter,dileri ubica.pravi srpski idol:)
@istok- Hvala ti na informaciji, jos samo kad bi mi mogao reci gdje mogu to procitati ili pogledati, bio bih jako zahvalan! Zivio!
boli ga k...kad odlezi 40 godina eto ga kuci...naravno ko momak kakav
koji vas srah od legije hvata razumljivo bujrum govnjari cuvajte se
@ MUTD452 ONO NA EKSPLORERU JE DJEČIJA IGRA, MJESEC DANA TRAJE KO FOL OBUKA. POGLEDAJ ISTORIJAT LEGIJE STRANACA PA ĆEŠ VIDJETI KAKVA SU JEDINICA. KAD JE PARADA FRANCUSKE ARMIJE ZA 14 JULI LEGIJA PRVA STUPA.
ja djecoubice i smrdskog junaka ,a hvali se da cuva smrdski narod u BIH ,doso da opljacka starce i djecu a ko biva heroj...
I Legionari imaju svoj kodeks i dostojanstvo.. Jasta pobjegao da brani nego nije mogao izdrzati u Legiji.. Eno na Viasat Exploreru bili dokumentarci o Legiji i njihovoj obuci.. Trebas biti sto posto lud pa otici da sluzis Legiju Stranaca;-)))
zato sam idiot,ups
JOOOJ!!! PA DA! KOSOVSKI ALBANAC ULJEMEK LJUIZI (ALIJAS LEGIJA) NAŠO SE DA \"BRANI\" HRVATA VOJISLAVA ŠEŠELJA! ;-) DA NIJE JADNO BILO BI SMIJEŠNO ;-) AAAAA HA HA HA HA HA HA !!!! OBIČNI KRIMINALCI I UBICE... ALI I JADNICI... OBOJICI HIM JE JEDINA ZANIMACIJA DA OSTATKE SVOJIH BIJEDNIH ŽIVOTA PROVEDU U HODANJIMA PO RAZNIM ZATVORKIM RUPČAGAMA ŠIROM SVIJETA... JADNO, DA JADNIJE BITI NE MOŽE ... SKORO DA IH ŽALIM ;-)
turci, popije li ste koja? lol ps i nisam srbin ni hrvat.
Pukovnice Milorade Ligionaru HVALA ti brate do groba kao i svim tvojim legionarima sto su se borili za rod svoj Srbski.
Legija-Oric-Gotovina Svi su isti. Vi koji pokusate generalizovati... Ukljucite mozak ili nadjite zivot.
Legija sisa k*rac u zatvoru ! Nema njemu mrdanja vise! Sepavac je dobio, ono sto je i zasluzio !!!