Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam bošnjačko kopile
je nas oficir spreman na sve zadatke koje se pred njega postave njegov najvazniji zadatak je da proamericke glasace u srbiji drzi tu negdje oko cenzusa taman toliko da se glupi ameri i njihove jos gluplje sluge ne dosjete
rusi mu su sredili i muslimanski svijet i ruski i eto ti
Sad kad Genocidni lupi sakom od sto ima da svi umru od straha hahahaha
-Zamisljam ......kad su ih gruhali ..NATO-1999 g, -zamislite krha NATO sa Nosaca aviona sa Jadrana a oni pishte, po svrbiji i uziva a sad im trebaju svrbi ,naklonost njihova.
Govno liberalno! Zasto se zamerio zapadu? Zato sto je svojom diplomacijom sprecio tj bar na odredjeno vreme prikocio da kosovo bude totalno od svih priznato. Vi bosanci mozete nase liberale voliti ali mislim da vi imate takve u dvoristu koji kazu npr. nek se RS i Hercegovina odvoje tj da je to gotovo jer tamo pretezno zive srbi i hrvati ( kao sto oni seru za kosovo),verovatno bih ih spalili na lomacu.
Ma ja... a dje bi bosnjo propustio priliku da umanji uspjeh jednog binasr.... pa makar prenoseeci misljenje drugog Srbin pod pompeznim naslovom. Ja mislim da bi se Ejup treb\'o kandidrati za slijedeci madat ili bar ona sponzorusa Sanela.