Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
o da srbi su turcima vjerno i odano sluzili 500 godina, ko je bila sultanija milica lazarevic supruga bajazida I. ili onaj stefan lazarevic sto je pok.a.s.a.pio u bitci kod nikopolja krscanske vojnike za truke, ili je to bio onaj stefan despot sto je jursiao da spasi bajazida u bitci kod ankare. Ili ko bjese djuradj brankovic koji posla mehmedu f.a.t.i.h.u. vojnike i kopace rudnika minere u opsadi konstantinopolja. Ili ko bjese mehmed pasa andjelovic rodjeni brat zapovjednika smedereva mihajla andjelovica koji otvori 1459 vrata turskoj vojsci. I koga ste vi srbi porazili, austrijska vojska vas je protjerala u grcku na ostrvo krf tu bi ste i ostali da saveznika nije bilo i to da nisu komunisti u njemackoj zbacili cara. Poklopite se srbi bili ste i ostali sluge a amere ste porazili al u panjevima slobica brze bolje potpisao kapitulaciju viteska srbska vojska izgubila kosovo
Idite sluge sta raditi......pa*s vam ma*ter opanacku!
Ne dajte se braco nasa!!! BOG JE JEDAN I SVE VIDI!!!
Izvinite Hrvati , Bošnjaci i Albanci što smo napravili agresiju na vašu zemlju i ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slepo pratili Miloševićevu politiku, pogrešili smo što smo sve ratove vodili van Srbije i zato nam izvinite u ime svih Srba i stidim se svega toga! Izvinite bračo još jednom i nadam se da će jednom zauvek mir doći na ove prostore i da ćemo svi Srbi živeti u zajednici sa drugima i da če Srbija pomoči za odštetu nanesenu vašim narodima! Lepi pozdrav Bošnjacima, Hrvatima i Albancima!
Prodajem drva povoljno, u balvanima naravno.Ubila se za balvan-ustanaka,politike seselja,milosevica i drugih balkanskih kasapina.
Nisam sa sokoca vec mojmila brda i nemoj tako bratu svom!!!
Šta ima \'sarajlija\' sa Sokoca, j.e.b.o. ti i m.a.t.e.r. i oca
Gotovo je sa kosovom zavrsena prica nego nesto razmisljam sta li je sa sandzakom i vojvodinom dali ce oni u odvajanje? Pa kada dobijemo bg pasaluk da vidimo koliko su srbi jaki!!!!!
Ustasende vazda misle da su bolji od svih ..konjusari u stalu mamu vam ..sluge bili i ostali...
niko nije rekao da smo pobijedili turke (a na kraju jesmo - jurili ih do istanbula), austrijance i svabe smo porazili...amere nismo, popusili smo...mada nisu se oni htjeli spustiti na zemlju...poenta je nismo kukavice kao vi...vi ste turbane na glavu stavili, sami sebe nazvali turcima, pa potom ss i \"u\" na cela...bili ovo, ono, sa malim, pa sa velikim slovom, pa se lafo 92e sjetili da ste sada u stvari sasvim nesto drugo...jadnici hehe. nikad sami nista niste mogli, niti ni smjeli. to je jedna razlika toliko velika izmedju vas i nas, zbog kojeg danas i nemate, niti cete ikada imati, ikakvo postovanje. lizete bulye kao sladoled...ne zamjerite sto vam se necemo i ovaj put pridruziti. \"sladoled\" je cijeli samo vas! uzivajte!
Kad mi Bosnje stanu pricat o srpskom junastvu , haha a sjede na 24% posto B i H . mante me presera vanja ..
Sta je admine , bil ti malo srpske ku..e?
Srbi ce nestati sa balkana jer njihova bahatost dodijace mnogima
GRAĐANSKI RAT U srbiji!
srbi se jadni nisu jos ohafizali od gubitka hrvatske i bosne kad izgubise kosovo jos da im se izgubi sandzak pa ja mislim da bi jadnici sami se ubili
ne mejdan ste vi sa svima izasli ali ste ispusili od sviju, i izgleda da se too vama svidja pa hocete jos pusiti, sta ces navika je navika, blago thaci-ju koju li ce on p*ic*ki*cu dobiti od vas , turcima ste dali milicu sta li cete njemu dati!
samo mi K U R A C mogu pop usit