Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republic of Kosovo.
Coming up at the Balkans: Republic of Sandzak and Republic of Vojvodina.
KTM , tebe su izgleda Srbi j..i u mozak .. Neces ti vise do pameti doc...
Dok Srbija ne prizna nezavisnost , Kosovo je drzava al u k..u..
Kud god da krenem tebi se vracam ponovo ko da mi otme iz moje duse kosovo
J.e.b.o vam babo i Fikret m.a.m.u.
za razliku od snimka sa s-korpionima na kojem se mucki u-bijaju bespomocna djeca ,ljudi koji su pjevali ovu divnu pjesmu na ovome snimku su zivi docekali kraj r.ata
Booooossssnnnnnooooo mojaaaaaaaaa ............ :))))
ROFLMAOOOOOOOOOO
Mogu zamisliti frke sto je Mevlid prezivio, ali \"za utjehu\", on je ipak \"Srbin\". :D
Aliju ukopaste dva dana prije podizanja optuze, svega dan nakon sto ga je Erdogan posjetio. Kako vasi heroji znaju tajming kada da se \"povuku\"!
I Delica ste ispratili uz navise pocasti dva dana prije pravomocnosti presude za R..A..T..N..E.... Z...L...0...C..l...N...E! On je takodjer vas heroj! Sve su to heroji...
Caco je proglasen herojem i ispracen uz najvece pocasti, a lezi na mezarju velikana uz oca nacije. Ta ti pije vode isto toliko koliko i da je Mevlid Srbin nakon sto je napravio s..r..a..n..j...e..
@Combe Ovo sto je prikazano na snimku je dokumentacija r..a.t..n..o...g......z..l.o..c..i..n.a. koji svakako treba procesuirati, a tvoje postavljanje linka je podrzavanje i promocija.. r..a..t..n..i..h...z.l..o..c..i..n..a. Zbog jednog ovakvog snimka su poslali one Skorpione u Den Haag. Sto vrijedi za jedne, vrijedi i za druge. Po cemu se razlikujes od tih istih c..e.t..n..i..k..a.? Ovim si izbrisao razliku izmedju vas i bradonja sa k..o.k..a..r..d..a...m..a..!!!
Ovo je samo jedan od linkova sa vijestima o sudjenju za Jablanicu 93: Na: http://www.balkaninsight.com Bojadžić: Treća optužnica za zločine u Jablanici (cijeli likovi su blokirani zbog cenzure klixa)
Trebalo bi klix da otvori rubriku \"Erotske price\" i da tamo objavljuje ovakve vesti. Verujem da se Bosnje miluju po medjunozju dok citaju ovu vest.
Kosovo od Srbije poklonio je Hitler u II svjetskom ratu Albancima za posebne zasluge i angazman u ratu prtiv nasih naroda ! Ovi su se jednostavnom reprodukcijom( k`o bakterije ) uspjeli razmnoziti i postati vecinsko stanovnistvo .