Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PONOSAN SAM STO SAM IZ BOSNE I HERCEGOVINE I STO SAM BOSNJAK.. RAMAZAN SERIF MUBAREK OLSUN , SESTRE I BRACO !
Uskoro odose RS i HB. RS je srpska i svakim danom sve srpskija da srpskija ne moze biti, Hrvati nece stati dok se ne odvoje takodje od muslimana, i ostace onda muslimanima drzava zvana republika 24% :))) to je odgovor na tvoj komentar.
Hvala Bogu sto ne pripadam nijednom od ova dva papkarska naroda ,mislim bosnjama i croatima serem vam se u drzave papkari.
Uskoro ide i VOJVODINA i SANDZAK.. Ond aimamo presevsku dolinu koja je oduvijek Albanska bila, mislim da ce i bugario traziti Bosielgrad, Pirot, Dimitrovgrad.. Servija ce ostati na Sumadiji kako i treba... HAHHAHAHAHHAHA
Kosovo republika!
srbi su teroristi, srbija je fasisticka i nacicsticka drzava ratnih zlocinaca. srbi=ruske vampirske krvolocne azdaje!
srbi su teroristi, srbija je fasisticka i nacicsticka drzava ratnih zlocinaca. srbi=ruske vampirske krvolocne azdaje!
srbi su teroristi, srbija je fasisticka i nacicsticka drzava ratnih zlocinaca. ruske vampirske krvolocne azdaje!
I krenuli praviri tambure po Balkanu...
Srbe na balkanu treba sve protjerat u beogradski pasaluk, kopila d turska
Ha, ha, ha... Ovi nazovi nekakvi ministri iz Beograda se prave ludi. Kao, nejasno im zašto ih ne puštaju na Kosovo. Pa Pasoš jarane i može kao i u svaku drugu državu. I nemogu da se načudim, čuj ministar u Vladi Srbije, a resor mu u drugoj državi, na Kosovu. To što srbi mogu, nemože niko... SEX, LAŽI I PREVARE... Naravno da će država Kosovo uspostaviti kontrolu na cijelom svom prostoru, uostalom zar to stalno ne ponavljaju i srpski političari.
Srbii smrde
Jarinje kupusa i slanine.
to ti dodje to dobrocinstvo islama?
Ja sam ponosni Bosnjak, a nauka dokazala i previse da su svi srbi posrbice, nego Ramazan Mubarek Olsun da ga provedes u zdravlju i postu turcine :D Ah sto je dobri biti Bosanac, ovih dana, (Jovan Divlljak oslobodjen,Angelina i Brad,SFF,Ramaza) VOLIM TE BOSNO
@ahahaha i ti si ...srbin