Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ако је тако зашто онда у Србији тврде да је Слоба убио Аркана?
Kako mi je zao ovih laznih svjedoka koji su prodali svoju zemlju, narod i cast za neka obecanja o lagodnom zivotu na zapadu. Bolje da im se savjest nikada ne probudi, jer onda je jedini izlaz samoubistvo. Ovako bar mogu da zavrse svoj bijedni zivot na socijalnoj pomoci. Bolje i to nego da vise na konopcu.
Giljotina!
i tako je jedini izlaz bio da milosevic umre....jer bi sve bilo puno komplikovanije da je presuda pala. ali sta je historija, sta je patnja jednog naroda, šta je istina naspram njihovih bolesnih planova. evropa je jedno te isto usrano blato, ista kaljuža kao što je bila u srednjem vijeku.
ko ti kaze da je milosevic umro?....koji ste vi naivci :)))
nebih bas bio sretan na tvom mjestu. evropa ne radi ništa za dzabe...;)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
aaahihihihihihihhihiii....mala mislila da ce dobiti milione a dobila kitu u dupe :)))
sve je to posljedica alijine islamske deklaracije i zelje za zelenom transverzalom....iako su srbi dobili odresene ruke od amera da vas eliminisu sa balkana do pocetka 1993 srbi to ipak nisu uradili....da li smo pogresili ili ne ???....pokazat ce vreme
@prokleta avlija isto kao i srbija :))) nakon svega, samo kitu u dupe :))
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Da je Arkan za Nasera znao Potočare ne bi napadao!
sto naser utece vecer prije oslobadjanja srebrenice???
@prokleta avlija zato sto ga je oslobodio duznosti kao komandanta 28 divizije Rasim Delalić