Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi se znaju samo hrabriti pred zenama i djecom, vidjeli smo to u ratovima 90-tih, sve heroj do heroja!!!!!!!!!!
Hrabri Srbi! :D 150 ih bjezi od jednog suzavca! :D :D
Srbi i srbija su genocidni narod......njima treba zauvijek reci STOP.!!!!!
jadni goloruki narod. ovi tenkovima na njih.
Sve se vraca sve se placa, 10 godina terora, barbarstva i fasizma na teritoriji bivse YU i oni moraju osjetiti bar malo, zato ko ih j.e....be, i oni su protjeravali citavu deceniju ostale sa svojih ognjista pa nek se malo zapitaju sada.
Tako brojna nacija,\"herojske krvi\" sinovi Obilica,Karadjordjevica,Mihajlovica,Milosevica,Dodika,Mladica i ....... pa da niko iz susjednih srpskih drzava nema hrabrosti da krene na suzavac,a samo prije 15-ak gosina \"heroji\",svakako naoruzani do zuba junacki napadaali na starce,zene i djecu i za nepovjerovati,iz takvih bitki izlazili kao pobjednici.\"Aferim\" nebeski narode,ko vas nije upoznao,nije vas ni je*ao
ovi srbi su tačno ludi kad ne daju svoje.
SAMO NAPRIJED NATO...!!! Sklanjajte serbski tarorizam i barbarstvo...!!!
@Fojnicki Lj... Gdje je ta Fojnica,nekoliko puta sam cuo za to,mjesto,sta je,ne znam?U kojoj je drzavi bivse Jugoslavije,pretpostavljam da je u Republici Kosovo.
tresla se gora, rodio se mis... negoo brine me dzeko...los je bio protiv villareala:P
Nemojte ljudi, ko boga vas molim...