Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... posteno sudjenje u NDH - taman posla.
napokon! sad ce jos jedan \"novi kolachich\" u hrvatski zatvor na stelovanje guznog crijeva. pretpostavljam da njemu nece biti omoguceno da se posluzi vazelinom!? :-)
Dobro je, priprema se izgovor za izrucenje Ganica Srbiji!
Nije ovo navodni ratni zlocinac nego pravi ratni zlocinac koji je okrvavio ruke ne samo u Hrvatskoj vec i u BIH...i trebala bi i nasa drzava da mu sudi zbog zlocina u Zvorniku....ali posto ovde slaninari sve blokiraju neka barem to ucini Hrvatska!
Sad ga braco Hrvati oderite kao mačku : ) Pozdrav iz Sarajeva
Nema gore opasnosti od vas muslimana. Srbi su se jako civilizirali u zadnjih 20 godina, a vi ste se vratili stoljeca u nazad !!!!
JOJ ISLAMOFASISTA PROZIRAN SI !!!!!!!!!!!!!!!!!
Republika Hrvatska je odlučna u svom stavu o provedbi Europskih principa....
nek mu crocop presudi u 30 sec.
Ma sto se mene tice, neka ga Hrvati ocerupaju ko kokos...
Normalno da nece imati
@nocna mora......ja junak ko i onaj sto si pisaku pije....nemaju kukavice jaja za to....oni su znali samo na nevinim i neduznim da se izivljavaju !!!!! Sad ce da vidi kako rvati guze.........
Koliko je \"nevin\" (ovo za upitnika iznad) pokazuje to da je promijenio ime...kako su srbi stvarno zasljepljeni svojim lazima...What\'s up, Mr. Snedder? Welcome back to hell.
Licno vjerujem u nezavisnost i nepristrasnost hrvatskog sudstva. Kapetanu sve najljepse u novoj domovinii -Hrvatskoj, gdje ce vjerovatno provesti vrijeme do blazenog odlaska na onaj svijet.
treba pitai zapadnohercegovce šta misle o ovom, njima je dodik tata a rs majka...dok je hrvatska razarana,oni su sa srbima trgovali i janjce okretali...