Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za sve pohvale ste samo napred.A ovi u hrvackoj vladi što moraju slušati št ovi iz EU kažu nesmiju dozvoliti da tako male države kao Hrvacka budu korak naprijed u bilo čemu ispred EU.Počnimo samo od reprezentacije Hrvacke pa nadalje.Nevaži ovo samo za Hrvacku ovo vži za sve male državice sa kojima EU manipulše kako joj odgovara.Zato su uništili Yugoslaviju kao sve jače države svijeta.
Bravo Hrvacka... Hrvacka, Hrvackaaa
Aerodrom u Trebinju će imati septičke jame da pojača vodovod Dubrovčanina kontru Vučić radi za Trgovsku Goru
Kakva hrvatska od ovako lijepe nase BIH,jeste li vi culi za patritski turizam ,pare koje potrosis idu za BIH.
Nisam znao.
Kod nas bi npr Trebinje bez vecih problema moglo da bude takav grad. Imaju puno suncanih dana, imaju gdje postaviti panoe, a zimi imaju dosta vjetra.
Kakva crna Hrvatska, ciganija kao Bugarska i Rumunija 😂
Mene samo zanima odakle si ti da vidimo s cime se mozes uporediti 😂 vjerojatno Foca, Visegrad, Srebrenica 😂
Jao sto su neki triggerovani. Jesu u mohunama zapad i geografski i kulturno haha, ali dobro sta god vas tjesi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pozdrav dečkići haha laku noć čujemo se kasnije
Istra, Rijeka i Kvarner - jedini dio balkana koji je po svim parametrima evropski. Jedini dio bivše SFRJ u kojem se uistinu ne moraš bojati da će te neko zbog imena/prezimena ružno gledati.