Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vi ste ga provodili nad Bošnjacima u Bosni i Hercegovini sjeme ti se zatrlo genocidaško gov*o jedno
I kaze da su osjetljivi na genocid??? Pa vi ste ga i pocinili.Koja srpska budala.
Dimitrije Tucović napisa nakon ulaska srpske vojske na Kosovo u balkanskim ratovima :Šta radimo u tuđoj zemlji?Ovo je pokušaj ubistva kompletnog jednog naroda i za ova nedjela ćemo kad tad odgovarati!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nijedan Bošnjak, musliman, ne negira genocid u Jasenovcu.
to sto je NDH radila srbima u 2 svjetskom ratu daje srbadiji za pravo da kolju siluju i ubijaju Bosnjake.To ko je radio srbima treba da odgovara i genocidan je narod.Srbi su radili Bosnjacima isto sto su hrvati radili srbima pa su srbi isto tako genocidan narod kao i hrvati.Zato cete biti obiljezeni dok postojite.Da ne spominjem Kosovi i to sta ste tamo radili bijednici...sjeme vam se zatrlo
PET PUTA SMO VAS ZVALI DA PREDATE ORUZIJE U SREBRENICI I DA SE PREDATE . EVAKUISALI SMO ZANE I DJECI ... I VI , JUNACI POSLI U CIVILKAMA I SA PUSKAMA U PROBOJ ....I ETO TI BELAJA. JEDINO NISTE IMALI KOMANDANTA , JER JE POBEGAO HELIHOPTEROM NEDELJU DANA RANIJE . E, SAD MU SNIMAJTE FILM O JUNASTVU.!!!
Ovi srbi pa to je čudo jedno, komedija od naroda. Da sluša netko sa strane tko ne zna šta se dešavalo pomislio bi ovi srbi žrtve, nikog nisu ubili,bili su samo ubijani... HAHAHA,, a bilo je obrnuto.. puno više su ubili nego bili ubijeni..
Uostalom, hrvata je procentualno po glavi stanovnika u partizanima bilo vise nego srba, tito je bio hrvat kao i pol tog rukovodstva, a nisu svi srbi bili u partizanima nego i u cetnicima koji su poklali 10-ine tisuca hr-musl civila. Jel komemoriraju to? Ne? Tko im jebe mater.
Sve ovo srbekima se dogodilo jer su ubili 5 prvaka hss-a u skupstini. Kad ne zelis civilizirano pregovarati s gospodom, onda ti se dogode divljaci kao pavelic. Srpska skupstina treba imati spomenik stjepanu radicu a srbija obiljezavati i komemorirati taj dan.
Cuj ti ovog polutana .. veci Vojvoda od draze .. hehehe
ne lazi..izvrsili ste genocid nad bosnjacima odmah nakon povlacenja turaka sa balkana, izvrsili ste genocid nad bosnjacima i u 1.svjetskom ratu..imaju svi dokumenti stranih dopisnika sta ste radili u crnoj gori i juznoj srbiji...izbrsili ste genocid nad bosnjacima i u 2.svjetskom ratu...danas lazete i prkrajate historiju..ne lazi jeremicu
Dovoljno je da vidiš da se zove vuk Znači krvolocna zivotinja željna ubijanja ,pogana hinjava ,osvetna i ko zna cega još Gadi mi se srbija zbog ovakvih pojedinaca
Po Jeremicu ispade ako si preživio Genocid kao Srbi u NDH onda valjda imas pravo da napravis Genocid kao Srbi u Srebrenici.
Ustaške jedinice iz takozvane NDH su tokom Drugog svjetskog rata u srebreničkom srezu ubile 1.076 odraslih muškaraca, 546 žena, 210 staraca, 430 djece. Najviše ih je ubijeno iz vatrenog oružja – 1.129, obješeno devet, zaklano nožem 663, izmrcvareno raznim metodama mučenja 348, umrlo kasnije od posljedica mučenja 95, ubijeno u logorima 18.
Srbi se inace vole vratiti u proslost stotinama godina...oni neznaju za buducnost...
Ma jok, niđe veze. Možda zločine, ali nisu genocid. Tu vi imate ekskluzivu.
Toliko ste osjetljivi da ste isti 50 godina nakon NDH proveli nad Bošnjacima, Hrvatima i Kosovarima... Mada ste i nakon Blajburga prilično vratili Hrvatima ali o tome se kulturno šuti. S druge strane, nisi mogao ostati od vijesti od prije dva dana i godišnjice NATO bombardovanja nad "nemočnim" srpskim življem
niste vi osjetljiva nacija barbarska,vi ste brezobrazna nacija vlasce
Austrougarska vojska i šuckori u čijem sastavu su bili Hrvati i Muslimani su počinili takav genocid i progon stanovništva u Prvom svjetskom ratu, a nastavila NDH u Drugom svjetskom ratu. Tako da su Srbi u BiH sa gotovo 70% stanovništva, nakon progona u Odbrambeno otadžbinskom ratu pali na 35%.
Majke ti na kojim si ti bobama? Pa u Srbiji bez Kosova vas nema 70 % kad odbijes Madjare,Hrvate,Bosnjake,Rumune,Vlahe,Bugare,Slovake.... Zna se kada i kako ste dosli u BiH. Jos malo cete i o Bosni pricati kao o Kosovu. U Bosnu ste primljeni i doseljavani. Ona nije bila niti ce biti vasa " kolevka".