Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glup si ko k u rac debi lu, u libanu koja je arapska zemlja ima vise crkava nego dzamija citaj malo stoko!!!!!
A vi \"mi\" se topite i polako iscezavate....
@Trojka-turcine, Tvoja srbija je kao Nokia..sve manja i manja..hahahah
@ do 92 srpski jezik i pismo ti je bilo sve i svija....a sad ti taj svoj govor i pismo zovi kako hoces
@Trojka turcine... :-)))))))) hahahaa
@ adi slusaj bolan, nikog niti zezam niti vrijedjam samo mislim da je dobro znati neke stvari koje vama vasi nece reci.Vidis ,...vi koji ste se islamizirali., vi ste nas ostatak Srba spasili..Bilo je pravilo da jedan brat iz kuce uzme islam za vijeru da bi sacuvao drugu bracu u kuci...zato je vjerovatno i Jevto kao pismen covijek preveo Kuran da bi mu se rodjaci razumijeli molitvu bilo mu ih zao..
Trojka on je to možda Srbima preveo. Nama prijevod na srpski ne znači ništa.
Ne lupajte majke vam. Rijec srbi nema veze sa turskim jezikom. Mehmed pasa Sokolovic jeste bio iz pravoslavne porodice, ali je rodjen u selu Sokolovici kod Rudog, poslat u skolu janjicara i proslavio se. Malo se obrazujte, molim vas... To je jedina nada za rušenje šovinizma i nacionalizma.
Yes,yes...........JEVTO..........................JEVTO..........POP IZ PRIZRENA
@Trojka turcine... :-))))))))
@ alah-mijo Sigurno ste Culi za Mehmed-Pasu Sokolovica,..onog sto je napravio cupriju na Drini ,koju je onaj ludi Saban pocetkom rata htio da srusi......E taj Mehmed je MICO SOKOLOVIC iz Rogatice, krsten i ucio skolu u Manastiru Mileseva,odveden za Tursku u \'danak u krvi\' kad je imao 12 godina i rodjeni brat Srpskog Patrijarha Makarija...Mehmed je obnovio Pecku patrijarsiju kao zaduzbinu .......svom narodu Srpskome
a vi balincad ste nase sluge
jbt te tvoj jevto u paksu. vi vlasi ste najpoturceniji narod na svijetu. rijec srbin potice iz turskog doba (serve ili tako nesto) i znaci sluga na turskom jeziku. vi ste im bili sluge, a oni su vam guzili zene 550 godina.
@ ssss Ti očigledno nikad nisi bio ni u jednoj arapskoj zemlji.
@s s s s.....ššššššššššššššššššššš turcine..:-)