Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOŽEMO ČESTITATI I MUFTIJI SANDŽAČKOM KOJI JE ODVUKAO GLASOVE TADIĆA, I SVOJOM POJAVOM IZRITIRAO I ONE ŠTO NISU NI HTJELI GLASATI. AFERIM ZA SANDŽAK, SAMO ZAKMEČITE ODOZDO !
srbi kad god izaberu promjene, uvijek biraju gore i radikalnije.
PA AKO I DODIK ODE SA VLASTI DOCICE OPET NEKO DRUGI I RS CE POSTOJATI KAO I SRPSKI NAROD U PIH PA CE BA:LI:JA:ND:E:RI OPET PLJUVATI PO TOM NOVOM I TAKO U NEDOGLED ! VEC VIDJENO U STILU:PSI LAJU A KARAVANI PROLAZE !
Zejnile retardu, znaš li da su Bošnjaci, Srbi i Hrvati također Bosanci ili Hercegovci?
@VUK SAMOTNJA... turci su trebali potamaniti i vas vlahe i srbe kao sto su jermene,ali s obzirom da su vam jako mnogo tucali zene, one su vjerovatno molile za svoju bracu oceve, muzeve i sinove kod aga begova i ajana, pa su turci tako bili i milostivi prema vama, historija je puno puta pokazala da su se u tom pogledu jako za.j.e.b.a.li i da su trebali pocistiti vas srpsko-vlaska govnna kao sto su pocistili i jermenska govnna !
Bosna je Bosna, ne moze nestati. Prokleti su narodi u njoj. U tome je problem. Prokleti su u Bosnjaci, i Srbi i Hrvati. Samo Bosanci nisu, ali njih je mali broj.
NIkakvih promjena....bice zapravo jos gore nama.
niSTE PRAVO PRENELI JA MISLIM KRAJ JE BOSNI I HERCEGOVINI NA OJ BOSNO BAS SI LEJPA IZ TRI DIJELA CEPAJ TU NESTVARNU TVOREVINU TU NIKADA NISU MUSLIMANI ZIVELI TOSU TURCI UKRALI OD SRBA I HRVATA DOSLOJE VREMA DASE PODMIRE RACUNI MUSLIMANI NAZAD U AZIJU TOJE VASA DOMOVINA MALA AZIJA;A NE EVROPA!!! VRATITE TUDJE ILI HOCETE MI SAMI DA NA SVOJ NACIN POVRATIMO?NECE VAS MNOGO BOLETI BRZO SE TO RADI NAUCILISMO MI TO OD TURAKA kada su oko milion jermena hriscana potamanili!!!
@@Serbo ..... sve sto meni govorio dabogda se tebi vratilo jos vecom mjerom, zlotvore fakinski. Evo sad cu ti i sirhe baciti.
hahahaha....cuj ovog jade....veci si krimos od Dode a usput dobio si glasove samo blize familije JADO JADNI.....
@banjalucanin Nas najgori period je proslost..Vas najbolji period je takodjert proslost..Nase vrijeme dolazi isto kao sto dolazi vrijeme Njemacker i Turske ..Prema tome fulio si..Pozdrav Banjaluci lijepome gradu u Bosni i Hercegovini
-Dodik.....,moslednji ...,Diktator na Balkanu...!
treba ga stavit u pritvor dok nije pobjego
stavite mu onu narukvicu oko noge da mu se zna mjesto gdje je i onda ga fatajte zivog, sivnja je puna ukradenih para, odzvonilo mu je ... k r m e
ivanicu da nam to opet neces dovesti djuru mutavog za premijera to kako si nas ti ponizio sa onim mikerevicem to normalan covjek ne moze pojmiti nije te stid da se javljas
Neka ste prokleti monstrumi , kad se raduješ žrtvama, dabogda i ti svoje roditelje i djecu tražio po masovnim grobnicama, otpadu ljudski !!!!!!!!!!
Mladen Ivanić bi prodao svoju sestru ko crnogorac svoju obalu. Fuuuj crnogorci su gori od bosnjaka, qurvu takvih kavliteta tesko je naci.