Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De bre ljudi popustite me kajem se picka sam sta sad. Kcerka mi se upucala,zena mi se i dalje puca a meni se stuca jaooo kuku lelelele . Jao molim velusice da mi oproste nikad vise necu pogresno ih zvati evo i gramatiku sam naucio jaoooooo.
Evo bre da vam i ja kazem gde je Ratko. I tako ja... da skratim: Ne znam. ... HAHA jesam vas bre. Potpis: bosanac. Jar stvarno i jesam. Samo komentarisem tipicnu izjavu Srbina isprovociranog laganim ali sigurnim hapsenjem njegovih heroja i junaka koji se protiv Aliena i Predatora borise, a svijet ih mrzi i osudjuje za neke tamo izmisljene zlocine protiv, mozes mislit, covjecnosti i ubijanja nenaoruzanih civila... HAHA da budem jasniji: zena i djece... eto brate za stto nas sve optuzuje lagava Evropa, umesto da pogledaju nase vrhunske kamere kojima smo snimali Srebrenicu pa da vide da to nije istina. Jer nije istina o na kasetama. Eto vidis da nije. Vidis?
Evo ja cu vam reci gdje je! Jedne noci negdje oko pola dva lezimo ja i baba, kad cujem ja nesto susti i zvecka! Pogeldam u casu na stolu vidim nije babina skljocavica! opipam je vidim nije ni vjestacki kuk! Provirim kroz prozor vidim mrda se lisce! Zgrabim tandzaru i izletim na polje i kazem STOJ pucacu! Kad neka cudna svjetlost mi zasja ispred ociju! Ja kazem ma sta je to! Kad ono mali helikopter kao na baterije! I iz njega se cuje glas : Idi deda spavaj trazimo Mladica! Pa reko ja sam taj, mislim nisam bas mlad ali drzim se, tako mi babine skljocavice! Prodje od tad puno godina, a oni evo i dan danas ga traze! I da ti pravo kazem, nece ga ni naci! Jer eto trazilu su Mladica pa nadjose KAradzica! Mozda da probaju da sad traze Karadzica, pa mozda nadju Mladica? Ali neka se ne motaju vise oko mojih sljiva jer cu sljedeci put pucati!