Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZNA TACHI STA GOVORI!!! TACHI JE PUNO PAMETNIJI OD BILO KOJEG SRBIJANSKOG POLITICARA I NIKAD NE PRICA \"U VJETAR\", KAO STO TO RADE SRBIJANSKI POLITICARI I LAZLJIVCI. RUSIJA CE 100% PRIZNATI REPUBLIKU KOSOVO, A STO JE NAJBITNIJE ZA KOSOVSKU DRZAVU, VRIJEME RADI ZA REPUBLIKU KOSOVO!!!
Ono o cemu se prica,il je bilo il ce bit.
@Putin, Moj burazeru, Kosovo je Amerika priznala i to je sve sto im je potrebno. Kosovo je medjunarodno priznata drzava, a to sto se neki kocopere ce proci, daj vremena... Dzaba slagati pjesmice koje samo tjese one koji zive u zabludi. Priznajte ga i vi, bice vam lakse..
Ti curum si mljogo pametanj taki ljudi nama trebaju u sloboda Kosova dojdi u Prizren kod mene cu date zaposljim da pravite sljadoljed i ljimunad da ne budes sirotinja Bosnjak samo bez duga brada i kratki lacice mi smo ovde sada svi katoljici
@SafcetHaljim Lako te je iz aviona procitat da nisi Albanac... Pa mogso si to malo bolje odglumit.
@Hashim Thaci \"Plachi Thaci plachi Ost\'o si na Rachi...\" :) Nego Thaci prekjuce ti se odrzala skupstina drzave Srbije na teritoriji tzv drzave kosovo :))) Plachi, Thaci, plachi... :)))) Nego reci Thaci, sto vas niko nije priznao na godisnjicu \"(ne)zavisnosti\"
Priznace Rusija Kosovo kad Palestina prizna Izrael...
Lazes Sipac !!!!!!!!!!!!!
Pazaljsta Tovaris Spasiba i dami dojete u Prizren naj bolje tuljumbe samo pitaj za Sefcet imam i zapos ljvam jadni Bosnjaki sirotinja su ali sve to cisto nema dljaka padne u sljadoljed samo Bosnjak mljogo glup on misli da Aljbanjac brine za Isljam ali mi katoljici kao braca Hrvatska
mashallah