Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za razliku od BiH i Hrvatske, Njemacka je ODBILA potpisati ugovor o DVOJNIM drzavljanstvima sa BiH i time zastitila svoju drzavu od zlocinaca, kriminalaca i slicnih hulja.
A dvojna drzavljanstva? Ko je PRIMIO i odmah dao BH drzavljanstvo Glavasu i drugim zlocincima i kriminalcima? Za bilateralne odnose sa kojima je BiH potpisala sporazum o dvojnim drzavljanstvima ne moze biti kriva samo jedna strana. Kao sto je hrvatski drzavljanin Glavas iz Hrvatske prebjegao u svoju drugu drzavu BiH , isto tako , po istom bilateralnom sporazumu zakona o dvojnim drzavljanstvima iz osudjenici iz BiH nalaze utociste u Hrvatskoj i drugim zemljama sa kojima je BiH potpisala taj fatalni bilateralni sporazum o DVOJNIM DRZAVLJANSTVIMA - ukljucujuci i Ameriku, jedino je Njemacka rekla NE tom sporazumu i time zastitila i svoju i sve druge drzave od zlocinaca, kriminalaca i slicnih za koje vizni rezim ne znaci nista.