Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze se napisati podrijeklo! Ili je porijeklo ili podrijetlo, a treca izvedenica ne postoji.
Hoce to kad se govori 5 jezika odjednom.
sigurno klali na nekoj livadi, donesu kasnije u stan, i tamo krbate meso. i to nije bilo po propisu 100% koje ce budala klati ovcu u kupatilu 😂
Sram ih bilo, što se ne ugledaju na nas u BiH, kako se u nas posluje uredno u skladu sa zakonima i nadasve pošteno odnosi prema radnicima i mušterijama, a još nismo ni u evropskoj uniji, sramota.
Ono zamisli samo cujes gore na spratu: muuuuu ili bleeeee :)
@alem88 Pa dobro Aleme, kad ti možeš imati golubove u stanu, mogu i drugi kravu :-P
@tornjak Kad spomenu golubove, dok nisam bio u stanu usli kroz prozor golubovi i napravili gnijezdo ispod kreveta. A za kravu, pa ne znam nije isto smrad od goluba i od balege. Pogotovo ako ih drzis na balkonu. A pogotovo ako poseru komsiju ispod. Golubovu kaku mozes oprat, a kravlju mozes i nju, ali...:)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
PA zato su znači meni jednom dok sam na moru jep ćevape zapele kandžice u grlu !
meni se cini da se to isto radi i u stanu iznad mene, cesto cujem stoku kako lupa
Zaplijenili 30 prasadi, 39 janjadi, 5 teladi i jedno june ? I sve u stanu. Zamišljam stado janjadi u dnevnoj sobi, telad na balkonu, prašćići u kupatilu, june hodniku.
Jesul i telad unistili, da se dobrovoljno prijavimo da unistimo svih 5 komada. Do kostiju cemo ih unistiti.
haha čuj u stanu, kravu utovarili preko balkona
Ako je meso bilo halal ne trebaju nikakvi papiri.
uvjeren sam da cak i poneki pas lutalica bude u smjesama cevapa i pljeskavica... jedne prilike sam narucio hamburger,i djevojka koja je naplacivala rekla je 1KM,stvarno sam mislio da me zeza,ali tu je hamburger bio fkt 1KM :O svasta mi je glavom proletilo...
Gdje si to jeo haburger za 1 KM? U Zimbabveu?
Gdje u BIH ima hamburger za 1 KM? Najjeftiniji je bio prije 15 godina i to 1.5 KM. Ja ne znam gdje ti nađe za 1KM? Najjeftinija šnicla za hamburger je 0.5 KM, a labla 0.3 KM + prilozi. A gdje su režije i kirija? Još ako ima nekoga zaposlenog. Jedino ako nisi jeo negdje na teferiču pa je čovjek svoga vola samljeo, a mlada pogače napravila.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bruceloza za BiH tržište
Ako je cisto, sta sad!
Cekajte da vidimo sta Ante kaze na ovo.
fuj. od mesa jedino sto Jedem je cista piletina pastetu i salamu više nikada ne bih probao
Ti da imas pojma o zivotu, a ocito da nemas, znao bi da piletina ima daleko najvise mikroba od svih vrsta "jestivog" mesa! Vecina ljudi, koja oboli od mesa ili ima trovanje hranom, zatruje se SALMONELOM, koja "habitira" upravo na PILETINI.
@Sarajevo_sg onda ti jedi parizere i ostalo. a teletina i govedina vrh normalno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)