17 godina od oslobađanja Knina
1
Hrvatska sutra obilježava godišnjicu akcije Oluja
Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodajem IMT traktor u dobrom stanju, prešao samo par stotina km! (od Knina do Beograda)
Keve ti? :-) Mnogo si bre čitao bajke za decu i srpske junačke priče! Ala su vas oduvali....svaka im čast a ti samo možeš da ga duvaš \'rvatima! :-)
Traktorijada 95\'. Pokoj vjecni daruj Gospodine svim poginulim bojovnicima vojske RH i Armije BiH koji su sudjelovali u koordiniranim akcijama protiv srpskog agresora. Živjele neovisna država Hrvatska i Bosna i Hercegovina!
Bez Oluje ne bi bilo ni BiH a kamoli onih buranija CG i Kosova. Oluja najvažniji događaj u historiji Hrvatske i BiH Hvala svima koji su sudjelovali. Kako onima s puškama tako i onima s traktorima.
Srbi samo pišu o Oluji ,a ne pišu što su radili Srbi pune 4 godine prije Oluje nad Hrvatima protjerali 250.000 Hrvata, svakodnevno granatirali Osijek, Sisak, Karlovac, Zadar.... Već su Hrvati popidili od svakodnevng granatiranja pa su više nešto morali da naprave, Oluju da ih se više zaustavi, 55% Srbije misli dan danas da se na Ovčari desio genocid nad Srbima, samo zbog njihovih medija..
DRAGI BABO,VRATI NAM SE U BiH VRATI,ZELJNO TE ČEKAMO BRAĆA MUSLIMANI,SRBI I HRVATI . . . HRNJICA
Nemozes imati moral kad napadas nesto sto nije tvoje i kad branis svoju domovinu pa to je historija dokazala vise puta a i zna se da su c.e.t.n.i.c.i p.i.c.k.i.c.e jednio su jaki kad se napapdaju civili ima snimaka kako oni krecu u borbu jeftina rakija i hajmo a kako se bori bosanski vojnik srcem nema te sile bila ona cetvrta u evropi ili prva u svijetu nema te sile koja moze naudit Bosni jedino neka kometa ili asteroid
Naravno, lako je bilo nasrnuti 1991. sa četvrtom vojnom silom Evrope na Hrvatsku i BiH. Tako su bar mislili. Doživjeli su i tada debakl, četnička vojska je zaustavljena, a Hrvatska i BiH dobili nezavisnost. Simptomatično je kako SU srpski \"junaci\" u vrijeme oslobodilačkih akcija HV-a, HVO-a i ABiH \"branili\" svoje gradove (Glamoč, Mrkonjić, Knin, Petrovac, Gračac, itd.) u prosjeku čitavih 15 minuta. A još je zanimljivije kako su lako dopustili da im se iščupa \"srce\", iako su nasuprot NATO-a mogli podići dva milijuna ljudi (dakle, bili su u daleko povoljnijem položaju nego Hrvatska i BiH 1991 i 1992). Ali, što ćeš, Srbi su mazohisti ... vole udarce i poniženja.
stvarno koliko naziva tog dijela teritorije je promijenjeno a Bosna se spominje prije hiljadu godina bas tako Bosna jedna jedina n.e.n.a.d.j.e.b.i.v.a
Sve cestitke HV, HOS-u, hrvastkim redarstvenicima i gradjanima Hrvatske dan oslobodjenja teritorije lipe vase.
a jesu ih oduvali pa ono ni wermarht nije onako brzo uzimao teritorije odnosno oslobadjali od divljaka sve cestitke hrvatskoj i hrvatskim gradjanima a ovi sto pricaju da nisu hrvati oslobadjali nek se nezanose pripovjedkama dabica pisopije jer se zna cija je cizma oslobadjala zna se hrvatska i nek servi zahvale americi koju tako mrzi jer se zna ko je zaustavio oluju2 koja je vec bila isplanirana to najbolje znaju ovi sto su bili u banja luci 95 jer sto spremati kofere i zagrijavati traktore ako ste tako sigurni bili i jos jednom srbija nepostoji niti je ikad postojala to je izmisljena drzava jer koliko ste proimijenili naziva od 96 sr jugoslavija pa srbija i crna gora pa sad srbija za manje od 20god. a pricate sta je bilo prije 1000 god. kako ste se tad zvali servi robovi nikad ove teritorije nisu vase bile jer se vidjelo kako se brani dedovina i ocevina nema taj moral serv nema
Cestitke od srca.
Tako to rade Hrvati. Respect.
kaze se Holuja a ne oluja
kmeeeee.... putineeee pomoziiiii... slobo, pomagaaaj...
Ti si nerealan covek koji zivi u svetu fantazija koje njemu odgovaraju. Rusija je 95 imala pijanog jelcina sa katastrofalnom ekonomijom danas je prica sasvim okrenuta. Pa kako ti onda mozes objasniti srpske grobove po bih sa 800 i vise godina u njima ako oni nisu na svom?? Kako ces onda objasniti da je svet da srbima pola bih a ostala dva naroda drugu polovinu da se guzvaju na njoj? Nerealan si i sa takvim ljudima je tesko izaci na kraj jer zivite u lazima!
je je rusija je bila tradicionalni saveznika srba i 95. :D bitna je motivacija i bitno je da branis svoje, sto kod srba uglavnom nije obicaj