Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je SDP-ov ministar Damir Hadžić da opet prospe šuplju?!
Nemoj protiv SDP-a ovde, odmah će te isključiti!
Voza se u avionu po beogradu i obilazi restorane,tj. na odmoru je.. Moze on.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hrvati, sretno!
Kakav glup naslov. Pa Hrvatska se odlucila za gradnju tog mosta prije xxxx godina, pa sta? Nista se nije desilo i sumnjam da ce se ista i desiti u buduce. Sto se tice Damira Hadzica i slicnih odgovornih sta ocekivati da ce uraditi. Vjerovatno nista. Odgovorni su imali sansu da uslovljavanjem ucine nesto i ubrzaju povratak BiH imovine koja se nalazi u Hrvatskoj prije ulaska Hrvatske u EU. Pa sta su ucinili? Apsolutno nista. Sad se mozes derati ko vo, ali Hrvatska je ispunila svoj cilj.
A BALIYE BOSANCEROSI NIJESU U STANJU JEDNU ZGRADU SAMI DA NAPRAVE BEZ POMOCI I DONACIJA OD DRUGIJEH. A NJESTO SE GAMAD OSILILA JER SU SE NAKOTILI KAO ONE POMIJE KOJE SU SE NA NJIHOVIJEM ULICAMA NAKOTILE!!!! NJESU U STANJU ULICE CISTIMA I UREDJENIMA DA DRZE A KAMOLI STA DRUGO!!!!!
Bošnjačka ratna mornarica "Vrelo Bosne" sa sjedištem na iliđi izdala je saopćenje da se su strogo anti protivni izgradnji mosta jerbo imaju u planu naručiti nosače aviJona čim prikupe sadaku za iste :-)
Naši ce nesto zaj'ebat 100%
Samo dzaba bacaju pare,spucaju milione i dodje Sabrija iz Maoce opasan eksplozivom i ode most na dno mora... :DDDDD
Samo neka bude visok da mogu proci nasi nosaci aviona :D
Nas bošnjake ova vijest ne zanima...mi imamo svoju miljacku i jablaničko jezero.....
Kakvi moroni komentarišu da me sramota. Svima vama koji ste za gradnju- neka vam komšija otvori ulaz u svoj drugi stan al iz vašeg hodnika. To je dobro jel?
nemoj toni tita ti. volim HR skoro ko Bosnu. Mišljenja sam da če se balkan smiriti kada BiH i RH budu potpuno bratske. Al ovo .....
Nova vlast će im sve vratiti. Inaće mosta neće biti. Za sad samo pipaju puls zbog "šefa svih" Hrvata u BiH. Daju mu malo vjetra u leđa, a zanemaruju da je potencijalni Sanader BiH u ime Hrvata u Bosni. Inače će se suditi trojici i jednom ostalom.
Bravo za moju dragu RH,tako i treba samo gradite,kao što rekoše svoji na svome i to se drugih ne tiče. Samo naprijed!
Nek grade ljudi. I ja bih. Nije niko kriv našim zgubidanerima što ih ne interesuje ništa osim vlastitog džepa
srusit cemo ga , ne sikirajte se
Sa ćime, tvojim kompjuterom iz sobe?
nek se na srbe i hrvate prica kolko hoce, mi nikad necemo biti slozan narod. pa *** ti familiju prvog bi tebe srusio pa tek onda ovaj most
sretno hrvatima u realizaciji. bosna je vec sve izgubila, jos se ceka ko ce prvi da povuce obarac
Bosna nikad nista nije izgubila a daj Boze da izgubi budale poput tebe!
ranko.oknar .......................pitas zasto bi prolazili kroz BOSNU I HERCEGOVINU ..........pa niko te ne tjera a graditi nesto bez pitanja drzave u kojoj gradis je protuzakonito i atak na drzavu a drugo graditi se moze samo uz odobrenje drzave kroz koju ti ne zelis da prolazis a zelis u kupovinu i da je cijedis kroz razne penzije i td....
trebamo biti sretni ako hrvati potrose koju kunu u nasoj propaloj bih, a cisto sumnjam da iko moze imati korist od bih, osim politicara
Nemogu oni bez ekstremizma i otimacine.Primitivizma u kulturnom obliku je odlika nasih susjeda.
mogli bi se barem kulturi nauciti od njih, ... pa ko koga za*ebe