Uoči decembarskih izbora
0
Hrvatska: SDP u prednosti
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce se LIJEPA NASA usreciti k\'o i BiH!!! Za koliko ce tamo formirati valst, KOD NAS JOS NISU A KAD CE NE ZNA SE!!! SRETNO TI BILO BEZVASCE!!!
POCEO JE INTENZIVNO LOV NA BOSNJAKE................... Posto BiH-a nema GLAVNOG TUZIOCA Boris Grubesic ko Adolf HEISMAN-hit.ler lovi Bosnjake...... Ako, TAKO vam i treba kad ste Bosnjaci nesposobni i kad vjerujete srbima i pojedinim njihovim saveznicima kosto su Lukac i srbin Covic.!!!! Sarajevo x je CE*TNIK-gobbelsova proPaganda..........?
Mujice, ako misliš da će ti neko povjerovati, zahebao si se. Možda i hoće neko vaš sa 24 posto, no ništa zato, samo vi nastavite lagati smi sebe. Mi vam odavno ne vjerujemo.
Samo budala može staviti znak jednakosti između SDP-a u Hrvatskoj i Zlajogluove slamističko-fašističke klike, reketaša iz Stranke za kumove, prijatelje i rodbinu.
ja više nikad za reketaše!
SDP !!! HDZ zastupaju Krimosi i lazovi,a mi smo more krvi prolili za Bosnu, a susjedi za Hrvatsku,dosta nam je uplitanja vaseg rijesavajte svoje (HRVATSKE) probleme na svom tlu,a mi cemo svoje na svom bez vas.To vazi i za druge komsije.Hvala.