Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad su "očistili" Hrvatsku mogu da se izvinjavaju, govore "ne ponovilo se", i onda slave Oluju. Vratite ljude tamo i njihovu imovinu.
....tako je.....isplatit i od ratne štete koju bi srbija trebala platiti...
Najbolje je to što srbi dolaze na bosanske i hrvatske portale pa prosipaju svoju pamet. Na srpskim portalima (B 92 što je ujedno jedan pročetnički portal) nema šanse da ostaviš komentar koji ne odgovara adminu tog cetnickog portala! To je ta demokratska srbija sa raznim vojvodama i đeneralima u njihovoj vladi!!! A okolo pljuju sve i svašta , a največeg koljača mihajlovica proglasili nevinim i herojem.tako da nema smisla sa njima u bilo cemu raspravljati !!
Otkud Hasanbegovic sa Srbima i njihovim popom a na na zvanicnoj komemoraciji..
Dosao da cuje koju prapradjedovsku.
Razlika izmedju dva popisa iznosi 13 godina. Vecina ubijenih Srba iz Jasenovca nije iz NDH nego iz Bosne.
U to vrijeme je Bosna bila pod NDH..
Pa pola BIH je bilo pod NDH i vise ne znanje je rak rana ovde mnogih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jasenovac nije bio logor nego sabirni centar i u njemu su bili samo četnici i oni koji su ih podržavali. Brojke o kojima se govori nisu ni približno tačne. Komunistička propaganda.
To je istina turski cigane. Ne vjeruj u mitove i legende.
Kako objasnjavas stotine hiljada mrtvih Srba, Jevreja, Hrvatskih i Muslimanskih antifasista u tom istom "sabirnom centru"?
Dokle više đikanske mitomanije. Srbi nisu bili ugroženi u NDH, nije se desilo ni 5% zločina koje je plasirao komunistički režim.
Sačuvaj me bože,od hrvatske kulture, srpskog junaštva i muslimanskog merhametluka.
HRVATI SU NAJVECE USTASE OD SVIHU OSTALIJEH
.....vide četnika što su se digli na zadnje noge.......pravo prigovora imate kada pometete u svom dvorištu, a nevine žrtve ostavite na miru.....
Ujkane pa ovde su hrvati poeli najviše djece u istoriji civilizacije
Klasična kontrarevolucija na djelu. Predsjednik Sabora bi mogao da nauči koliko Hrvatske bi imao sada da nije bilo tog "totalitarnog komunističkog režima". Sada imaš ne-totalitaran pa o čemu odlučuje tvoja vlada - o tome po kojoj će kamati uzeti kredit i koje stečeno pravo ćeš oduzeti od svog stanovništva i dobit od toga preliti u ruke najbogatijih
....probleme u obilježavanju godišnjice izazvao je pupovac zato što dobija manje novaca iz državnog proračune.....uz obilatu potporu sdp-a........