Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevjerovatno, jedna preesuda i svi na ulice, kod nas milijardu nepravednih oluka suda ili nepoduzimanja krivičnih prijava protiv političara i niko se ne buni. od ovih protesta u bosni ništa ne bi bilo da nije bilo tih mladih kako ih nazivaju narkomana i huligana koji su silom zaprijetili političarima. oni su u stvari jedini vrijedni pažnje. nova generacija valtera.
Kod nas je glavni problem nesloga i precijenjenost mogucnosti nekih gradskih centara. Recimo Sarajevo i Tuzla imaju intelektualne sposobnosti da izvedu stvar, medjutim Banjaluka i Grude nemaju. S druge strane nece da se prikljuce Sarajevu i Tuzli, a i srpski i hrvatski politicari to koriste maksimalno da neutralisu Sarajevo i Tuzlu njihovom konstatacijom to su "samo Bosnjaci" i tu smo gdje smo. Ali kad uzmete, hajde vi meni recite, koji ce to intelektualci kod Srba i Hrvata uraditi pravu stvar? Oni u Bosni nemaju nista, ako se je slucajno i pojavio neko ko razmislja svojom glavom, taj je odavno u Beogradu i Zagrebu. Ovdje od Srba i Hrvata ostaje samo najgori sljam. A ako se neko od tog sljama i istakne u necemu, on je vec sutra u Beogradu i Zagrebu.
@007 Opet ti sanjas o tome da se te vase svinjarije prosire na RS? I ne vredi kad ti covek kaze gledaj svoja posla u svojoj kuci a ne preko ograde u komsijino...teras ti po starom. Imam utisak da ti je vise krivo sto u RS nisu bili protesti i paljenje nego sto je to vase propalo i zavrsilo se neslavno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pokušavaju nauditi nama u FBiH ništa im ja ne vjerujem. Sve je to organizovano da bih se srušila Federacija Bosne i Hercegovine.
haha :D
čitam vaše komentare i ne mogu se načuditi koliko čovjek može biti glup.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
POKUSAVA da se budi istok i zapad, POKUSAVA da se budi sjever i jug, NAVODNO koraci tutnje u K'O FOL napad, NAZAD uz druga NIJE drug! NAZAD sve DALJE i DALJE, NE CUJE se koraka bat! Glas POJEDINACA se SPUSTA, ZIVIO fašizam i rat! LAGODAN ti ZIVOT od našega trona, Fašizam nek krvavi ZIVI! Čeka nas druže PATNJA, Naš bit NECE čitavi svijet ! Slozno ZIVOT gvozdenoj peti, NASTAVIT će SE jauk i glad! Nov NECEMO život početi, KORUPCIJA, SPLETKE i NERAD!
kod nas sud ukine kazne i pusti na desetine ratnih zlocinaca, zivotinja koje su ubile na desetine i stotine ljudi. a bosnjak ne zna ni da se to desilo.
Sarajevo ,Beograd ,Zagreb ,Podgorica ,Novi Sad ,who is next ?
Čuj ovo who is next buhahaha zasto glumis engleza kad si obicna bosanska seljacina?
Kao nosilac vanjskog (međunarodnog) suvereniteta Bosne (kog trenutno uzurpira Vatikan temeljem lažnog testamenta Katarine Kosača i radi čega su SVIH 6 "visokih predstavnika" stranci-katolici), Kraljvska Porodica izražava zadovoljstvo razvojem događaja oko plenumskih skupština - naročito Tuzlanske i Sarajevske - kao neophodnog koraka ka povratu unutrašnjeg (teritorijalnog) suvereniteta građaninu te tako ka slobodnoj i nezavisnoj Bosni, čiji će se vanjski i unutrašnji suverenitet po prvi put nakon 478 godina međunarodnopravno objediniti - u nezavisnu parlamentarnu ustavnu monarhiju po uzoru na ostale evropske monarhije. - Nermin Tulić: "Šta je to Plenum?" VIDEO - https://www.facebook.com/photo.php?v=627466930641799 www.omerbasic.org
Ovo sto je obljavljeno je slika protesta u Nisu, a ne u Novom Sadu!!!
gdje dodik,eno protesti u srpskoj zemlji
E ovo su protesti, sad ce te vidjeti kad Srbi ponovo budu pustali trolejbuse bez vozaca niz Slaviju.
Ovo je za onog momka što je zaklan u Nišu čini mi se a ne zbog onog Musića...
Ih ja taman pomislio evo i srbi ruse svoju vladu.
HAHAHA pa ovo je u Nisu . ... Koji su ovo retardi na Klix-u http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/443063/Hiljade-ljudi-na-protestu-u-Nisu-Ovo-nije-borba-samo-za-Vuka-ovo-je-za-sve-nas
zar nije u Nisu ubijen mladic,a ovdje se govori o nekoj manekenki?