Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je neko ukrao samo jednu kunu, morao bi kao lopov odgovarati za krađu da ne govorimo o hiljadama i milionima...
Duspa ti si za hrvate ganci, dzaba nam lizes dupe!!!! Koliko vidim ni domaci te ne voli, bas si jadan....
Bošnjaci u Bih nemaju nacionalnu stranku, SDA je građanska, ni jedna stranka ne prelazi polovicu desnog sentra. U biH ako Bosnjak kaze istinu SDP odmah ga proglasi lopovom, ekstremistom, zasto zato sto su produzena ruka agresora, a Istina je: - da nas nisu zuavadile nacionalne stranke nego da je na djelu bio plan SANU akademije o etničkom unistenju Bosnjaka, - da su Hrvati izvrsili agresiju i sudjelovali u tom planu - da su Hrvati i Srbi genocidni narodi.. - itd itd..
dragi srbi , nadam se da zante o kome je rijec kad se na ovim prostorima pa i dalje upotrijebi rijec agressor
hahaha kako su ih Italijani navukli za Gas kad je pocelo huktanje tako da Hrvatska mora sledecih 125 godina isporucivat Italijanima Gas po nabavnoj cijeni i to iz perioda 1993 a u suprotnom Italijani se obavezuju da nece traziti Istru. Inace sa HDZ-om se pravilo dosta poslova, rahmetli Alija je bio daleko bolji poslovni partner 5 x nam placo Maglaj.
Nacionalne stranke su zlo. Fol se bore za nacionalne interese naroda, a ustvari svaka se bori za svoje interese i svoj džep. Koriste slabost naroda i teska vremena za licne ciljeve, a ustvari svi smo mi ugrozeni bili srbi, hrvati, bošnjaci, eskimi ili kako god se ko izjasnjavao...