Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@mrgude, papagajski ponavljaś
@mrgude, papagajski ponavljaś
Zatucani(iz 1435god) istina vas sustiže svakog dana sve vise i vise.Nakon svedocenja alijinog telohranitelja u hagu(RATKO MLADIC) U KOJEM JE POTVDIO ONO STO I VRABCI NA GRANI ZNAJU DA JE BOSNJACKO VO JNO-POLITICKO I VJERSKO VODSTVO IZVRDSILO MASAKR NAD SOPSTVENIM NARODOM NA markalama,ul.viskina,srebrenica,tuzlanska kapia itd itd itd evo sta je jedan vas danas na tom istom sudenj(GENERALU NAD GENERALIMA) izjavio::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KONAČNO SE SAZNALO SVEDOK RASVETLIO MISERIJU: Sarajevske Romea i Juliju ubila je paravojska SDB BiH! PLANETA15:17, 31.03.2015.Autor: Beta Pošalji e-mail Odštampaj tekst A Reč je o formaciji "Ševe", koja je počinila i niz drugih zločina za koje su optuženi Srbi Sarajevski Romeo i Julija, Foto Printscreen yt Admira i Boško: Njihovim beživotnim telima dugo nije moglo da se priđe (Foto: Printscreen YouTube) HAG/BEOGRAD - Bivši pripadnik Službe državne bezbednosti BiH Edin Garaplija posvedočio je danas, na suđenju Ratku Mladiću pred Haškim tribunalom, da je paravojna formacija te službe 1995. snajperom ubila francuskog pripadnika Unprofora i da je to potom pripisano srpskoj strani. Garaplija je izjavio i da je ista formacija, zvana "Ševe", u maju 1993. ubila "sarajevske Romea i Juliju", 25-godišnje Admiru Ismić i Boška Brkića, dok su pokušavali da iz centra Sarajeva preko Vrbanja mosta pređu na Grbavicu. I taj zločin, neki zvaničnici u Sarajevu, zatim su pripisali bosanskim Srbima, potvrdio je Garaplija. Formacija "Ševe", koje je opisao kao "paravojnu formaciju" SDB BiH, počinila je i mnoge druge zločine, uključujući ubistvo zarobljenih srpskih vojnika i civila u jednom sarajevskom parku, atentat na visokog oficira Armije BiH Sefera Halilovića i ubijanje srpskih civila na Grbavici, izjavio je Garaplija. Po rečima svedoka, i atentat minom na generala Halilovića potom je prikazan kao eksplozija srpske granate
U ovoj supljoj prici nema nista novo. Sampo papagajsko graktanje 10000x. No za to nema niti jednog dokaza, izuzev samo ponavljanja Bgd. DB službi plasiranih lažnjaka i o svjedocima i o događajima.
@mrgude, Lažeš bree..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
naatreba na njega obraćati pažnju, srpska posla..
razbili yugu,cesku,sssr itd.,oformili patuljak-banane drzave,totalno ovisne,nasu proizvodnju unistili i uvalili nam njihove banke da nam gule kozu i za te pare da kupujemo njihove proizvode,sad otvaraju granice da im radimo teske i prljave poslove za sitnu lovu jer kod nas nema posla.to je EU,globalizacija i haski tribunal,svi zajedno.
C.vila, Ko tebe sprečava da odeš u Ameriku ili Njemačku i bilo gdje da otvoriš biznis ili fabriku pa amere i nijemce zapošljavaš da rrade za tebe bree..? Nego samo kmečiš i čekaš ili da se ogrebeš ili da mazneš šta po nacional tor zakonima na račun onih drugih ili da baš mazneš tuđe imanje ko kmet Siman pa propadne i imanje i gazda i kmet. Aloo?
@c.vila otvori i ti biznis ili fabriku u U S ili Njemačkoj. Ko ti to brani, pa neka oni rade za tebe. Ili čekaš da kao Kmet Siman mazneš tuđe pa propaadne i imanje i kmet i gazda. Čitaj Andrića jbte..
Vrlo bitno je ko je ovo izjavio.. "Nekadašnja glasnogovornica"...znaci boli nekog neka stavr...sto je ona izjavila
Šeselj se boji da ga ne bese bree i da mu prodaju organe kao i Slobine. Ova Hartman nema veze be.
Zaaarjaaaveleee Trobeeenteee, opa.
Šta a? Pjevam.