Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovoljno je procitati "vođe opozicije Ramush Haradinaj i Fatmir Limaj" i "koalicijska vlada Hashima Thacija". Omiljeni americki teroristi :-) Drazi su im Sipci i od al-Bagdadija.
eeeeeeeeeeeeee balije balije a vas guzi ko stigne ahhahahah
Vidi se da nisi genije :))))
..."vatrene" epizode u svojim novoformiranim nezavisnim bantustanima su imali i srbi, i šiptari, i bošnjaci a boba je falila da ih zaimaju i crnskogrski i maćedonski. jedino u vazdabudifaljenih "tisućljećnih" sve tihuje, pa čak i desničarske kradezeove paravojne falange za vakta milanovićeve vlade.
Kosovo Republjik, naravno u okvirima Socijalisticke Federativne Republike Jugoslavije!!!
Zahtjevi demonstranata su opravdani,u toku je pikušaj"dejtonizacije"Kosova,po svemu sudeći neće to baš ići lagano.Albanci su trpili stoljećima srbijanski"jaram"i otuda ovoliki protesti,ja ih potpuno razumijem.
xaxaxax
pa nisu sipte glupi ko balije pa da saburaju
KOSOVO REPUBLJIK
Ovako će i kod nas... Kupujte jeftinije 70% nego na Pik-u: http://goo.gl/eqDo8U Dostupni su i kuponi
Zivjelo Bratsko Kosovo,Ma nedajte nikakvu srpsku zajednicu.Imamo mi genocidnu u Bosni i nikud sa njom...
@9januarZauvijek Ma naravno, kao sto je i CG, Albanija, Makedonija, BiH...Druze u zabludi se, procitaj nesto, ne daj da te ideologija sputava.LP
@9januarZauvijek A ti kad se probudis vidjeces kacavendu pokraj sebe,Zivjelo Kosovo i Velika Albanija Bratski Bosnjacki narod..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
gdje god su srbi tu su sranja neka... jesu i cigani, uvijek bi oni neke srpske opcine, entitete, svi na ulice, ne dajte ciganima da u vasoj drzavi te vjestacke tvorevine prave
Problem je što varvari hoće da prave svoje državice na srpskoj teritoriji. Onda imamo problem u BIH, Krajini, Kosovu i Metohiji itd.
@DzevadGalijasevicRS ne postoje nikakve srpske teritorije,postoji samo uža srbija
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa hebo te i ovi sipci nikako da se zdogovore vise ba . Isto da imaju tri entiteta u republici :-)