Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed LDP!!! A o licemjeru Vucicu je suvisno pricati. Video prilozi sve govore! http://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U http://www.youtube.com/watch?v=Kmckn219nZM
VRIJEME JE . https://www.youtube.com/watch?v=_e02_TW54H4
Toliko su izbori bili zanimljivi, da je jedva 30% građana glasalo, najmanje do sada.
Nekad plavi sljemovi, sada plavi kacketi... Uskoro i plave gace
Neka je sa srecom: LDP - Cedomir Jovanovic! Vrijeme je!
ceda im prodaje najbolju robu :)))))) ...prije neki dan ceda se licno pohvalio kako je jedini politicar iz srbije koji je licno ucestvovo u vojnim akcijama bivse yu jer je navodno bio specijalac i komandos iz nisa...kaze da ih je najvise poroko kod gradiske i bjeljine :))))))....stari narod kaze "ljubav je slijepa" :))))))
Cim vas toliko nervira, sigurno je dobar covjek.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
VRATITE NAM JUGOSLAVIJU!
to smo sahranili.....i nismo ni suze pustili :))))))))))))))))))))))