Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Išli smo u Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu, pa najzad na Kosovo. I šta smo uradili? Poraženi svuda, isterani smo iz Slovenije, Hrvatske, iz Bosne i naravno i sa Kosova. Ostavili smo krvave zločinačke tragove za sobom koji se sada otkrivaju po Haškom tribunalu, na suđenjima našim političkim i vojnim komandantima. Već dvanaest godina razvlačimo poraze, ne priznajemo da smo krivi, da smo zločinci, agresori, da smo u tuđe zemlje slali vojsku i kriminalce, ubijali, pljačkali, palili, rušili, silovali. Hoćemo da to prodamo svetu kao patriotizam, odbranu naroda i teritorija, ali ne ide. Surova istina groblja na tom putu od Knina, Vukovara, Srebrenice, Sarajeva do Kosova, hladnjače pune Albanskih civila po jezerima Srbije, policijski poligoni puni sakrivenih prenetih sa Kosova leševa Albanaca, opljačkane banke, porušene kuće, rasturene porodice, to su tragovi naše sramote koji govore na svim jezicima sveta i jasno opisuju udruženi zločinački poduhvat, baš kako su rekli haški tužioci.
Žena Vuka Draškovića, da ne bi bilo zabune.
kao ogledalo je ovaj tekst, to bi trebalo pročitati svako jutro , vrijedi samo za ljude kojima ništa nije bilo jasno, nikad:))
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
vidi nje ... ona našla pričat ... uklonila titovu bistu, rehabilitira ustaše i na inauguraciju u vip ložu smjestila sav šljam rh ... i ona sad nešto ...oooooooooo
Veseo dan na Balkanu. Srbi rehabilituju fašistu i zločinca Mihajlovića, Kolinda polaže cvijeće na grob ustaša, najvećeg taloga iz reda hrvatskog naroda. Još neka Bošnjaci proglase Bosnica za velikog bošnjackog sina i heroja, pa da se vratimo svakodnevnici-zaposleni da rintaju za crkavicu, a nezaposleni na trgove na kafu.
nadam se da ce i vasa braca nemci uskoro rehabilitirati adolfa hitlera-hikija.
o majmuna pizda ti materna glupa. a sad ti se dize kosa na glavi kase spomene hiki yebo ti on mater krepanu, a draza ti je drag ko da ti je guzio mater i napravio te btakvog zatucanog i lentavog. hahahaha. hikija treba rehabilitirati kao dobrog a ne zlog ciku koji je guzijo kretene poput tebe pizda ti materna bolesna.
hahahahaha, treba ti neki serum umozak, subhanala
Što je tu čudno,Kolinda?Ne pravi se blesava.Naime,ako je Tito zločinac,kako tvrdi tvoj šef pa tako i ti,onda je logično da je Draža heroj.A na ovu historijsko-revizionističku provokaciju iz Srbije svjesni Hrvati mogu odgovoriti samo proglašenjem Pavelića za heroja.To Kolinda i nije tako daleko od tvog mišljenja,pardon,šefovog.
Kolinda najostrije osudjuje rehabilitaciju Draze Mihajlovica,a istovremeno polaze vijence na ustaske grobove.... Da nije tragicno,bilo bi komicno !
Slozila se srpska i hrvatska nacionalisticka braca, u ovom slucaju da je Tito bio zlocinac koj je zlocinacki ubio velikog domoljuba Drazu
baš mi ga žao, evo ode srati :-)
Jedni rehabilitiraju četnike, drugi ustaše....trebalo bi vas sve skupa negdje naseliti pa uživajte, jer isto je to smeće...Vrijeme je da nas koji želimo naprijed ostavite na miru...
Samo za najgore bolesnike cetnici mogu biti jednaki Ustasko-balistickom incestijoznom nakotu ubica djece ,krstaskom isprdku crnog pape i rase izdajica i prevaranata
u pravu si, oni su bili veliki humanitarci :)) poznati po svojim obredima
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Meni su Hrvati super. Bas njih briga. Stid, moral i savjest su za njih strani pojmovi. Uopste se sa tim ne zamaraju. Prije 70-tak godina su izmislili "srbosjek", ali za njih to nije nista. Prohujalo sa vihorom. Nema kajanja. Idemo dalje, kao da se nista nije desilo. I ne samo to, nego su one Srbe koje nisu stigli poklati tuzili za genocid. Evo tako sad ova gospodja "ustaski antifasista" ima nesto da kaze u vezi "historijskog revizionizma".
Svaki državni vrh se pokloni žrtavama Jasenovca, te zločine negira samo idiot, ali brojka od 700.000 je napuhana. Pa Jevrej Goldstein navodi brojku od 80.000-100.000 ljudi. Ovo je razlog: Sve je to napuhano u interesu Velike Srbije, kako bi se Hrvati ocrnili kao genocidni po prirodi, prikrila kolaboracija četnika u Drugom svjetskom ratu i zanijekalo sudjelovanje stotine tisuća Hrvata na strani saveznika, te na koncu – da bi se sa ovim uskratila neovisnost Hrvatskoj. I na kraju, Srbi generali u NDH. http://www.bosnjackooko.com/index.php?option=com_content&view=article&id=429:srbi-u-ustaama-i-politikom-vrhu-ndh-nije-ba-sve-bilo-crno-bijelo&catid=40:the-community&Itemid=68
Prema Titu, nacionalni sastav NOVJ-a u svibnju 1944. bio je 44% Srba, 30% Hrvata, 10% Slovenaca, 5% Crnogoraca, 2,5% Makedonaca i 2,5% bosanskohercegovačkih Muslimana.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
koliko znam to vam je bio saveznik, prdo ustaška :)
braća po oružju
Rece najveca stovateljica povijesti NDH-a i lika i djela Pavelica, Lubrica i ostalih domoljuba. Hajd mrs i ti
Kitar Grabarović! :)
Jel ovo ona iz pornića osamdesetih? :)
...e sad kitarovicko pokazi muda kojim se neumorno rasipas u javnosti... Zaduci pancir sljem i objavi rat srbiji :D
a po pčci, ništa?
Djes ticurino :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ti se našla da pričaš, haj se vi svi kolektivno polijte benzinom i zapalite u ime našeg boljeg sutra... Dole nacionalisti i korumpirana politička banda!
kako meni svane kad vidim ovu milfacu,aferim joj kako se drzi
Mature arane
^