Meni su Hrvati super. Bas njih briga. Stid, moral i savjest su za njih strani pojmovi. Uopste se sa tim ne zamaraju. Prije 70-tak godina su izmislili "srbosjek", ali za njih to nije nista. Prohujalo sa vihorom. Nema kajanja. Idemo dalje, kao da se nista nije desilo. I ne samo to, nego su one Srbe koje nisu stigli poklati tuzili za genocid. Evo tako sad ova gospodja "ustaski antifasista" ima nesto da kaze u vezi "historijskog revizionizma".
Svaki državni vrh se pokloni žrtavama Jasenovca, te zločine negira samo idiot, ali brojka od 700.000 je napuhana. Pa Jevrej Goldstein navodi brojku od 80.000-100.000 ljudi. Ovo je razlog: Sve je to napuhano u interesu Velike Srbije, kako bi se Hrvati ocrnili kao genocidni po prirodi, prikrila kolaboracija četnika u Drugom svjetskom ratu i zanijekalo sudjelovanje stotine tisuća Hrvata na strani saveznika, te na koncu – da bi se sa ovim uskratila neovisnost Hrvatskoj. I na kraju, Srbi generali u NDH. http://www.bosnjackooko.com/index.php?option=com_content&view=article&id=429:srbi-u-ustaama-i-politikom-vrhu-ndh-nije-ba-sve-bilo-crno-bijelo&catid=40:the-community&Itemid=68
Prema Titu, nacionalni sastav NOVJ-a u svibnju 1944. bio je 44% Srba, 30% Hrvata, 10% Slovenaca, 5% Crnogoraca, 2,5% Makedonaca i 2,5% bosanskohercegovačkih Muslimana.
Prikaži sve komentare (149)