Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posle ovih sumanutih postupaka, trebalo bi povecati nivo bezbednosti visokih srpskih drzavnika
Ko je jos video da se sluzi moleban za upokojenje zivima? Bolesno. A jos bolesnije je povezivanje ovog necuvenog cina sa ubistvom Djindjica. Pa nisu njemu sluzili moleban...
Ovaj bolestan cin moze samo da sluzi kao radovanje nacionalistima, ekstremistima, teroristima i drugim bolesnicima
Srpska pravoslavna crkva se ogradila od izjava i postupaka ovih idiota
Atanasije je penzionisani vladika. Verovatno je senilan pa je zaboravio kojim poslom se u zivotu bavio
Glupost! vladika analogijom ukazao događanja, a ova da se pojavi u javnosti.
Toliko o Đinđiću ... http://www.standard.rs/branko-pavlovic-djindjic-nije-bio-nikakav-vizionar.html
SPC je u mnogo toga umiješana 0d 1990. Znaju mnogo o svemu što se dešavalo, pogotovu o dešavanjima, u politici i kriminalu. Ali tajna j kada samo jedam čovjek nešto zna. Ako dvoje ili više njih znaju tajnu - tajna je " javna tajna" i kad - tad izađ na vidjelo.
..."nebeska srbija"...pa, ubij se stoko mantijaška, eto ti nebesa namah...
Ma moj dragi Commi.original, još uvijek ima kretena koji u svojim glavama sanjaju nekakve retardirane granice (veliku Srbiju, NDH, islam Bosnu) i koji još uvijek misle da su nešto veće od drugih naroda, a ustvari samo sebe tako još više spuštaju na manji i bijedniji nivo !!! Pozdrav druže moj !!!
...stvarno dolazim do zaključka da su svi koji ovakvima vjeruju, mentalno zaostali, za oduzimanja pravne i poslovne sposobnosti i svih građanskih prava...sunce im yebem, to mi kroji sudbinu...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)