Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necu ga proglasiti izrodom, neka prica covek sta hoce... Srbija je jedna velika demokratija...samo vasa je zalost sto i ono malo glasova sto dobije LDP dobije od ped.era i narkomana i manjina, i dobije ih zbog ped.erskih prava, a ne zbog price o Srebrenici ;)
Ja\' fina vlaha, Allaha mi. Treba ga nagu-ziti da se razmnozava.
ovog PIPA treba uhapsit on je najveci ratni huskas u bih i neznam dokle ce ga trpit vise ova redakcija sramota je to
Pa nacisti srbi izmisljena nacija uzurpiranjem Bosancice izmislise cirilicu!!!!!!Dok ja nasa BOSANCICA identitet nasih Bosnjana pradjedova!Sve treba da se vrati dje mu je mjesto pa i istina o ukradjenoj Bosnacici pretvorenoj u cirilicu!DOSTA su nacisti i lopovi srbi krali do DANAS svu historiju Bosnjana i BiH-e!NAJGORE je nacistickoj fasistickoj srbadiji jer ce IM SE DOKAKZAT sta su bez korjena bez kicme i historije za to se oni toliko bune protiv Bosanskog jezika,historije BiH-e,stecaka itd...nije za dzabe nacisticka srbska primitivna krvolocna banda ubica tri ipo godine grnatirala Sarajevo i koja je PRVO UNISTILA Vijecnicu-Bibilioteku gdje je bila HISTORIJA i POVIJEST BiH-e!TREBA da se organizuje jedan komitet gradjana Sarajeva i da tuzi nacisticku srbiju za UNISTAVANJE histotije i nauke SANU(cosic,tadic,draskovic,m ira markovic na celu,seselj itd),tuzit ih i trazit pravdu!Tuzit ih i u UNESCO jer je samo hitler palio knjige a hitler je danas tadic koji cuva hitlera mladica!BiH4EVER
Malo je Koraca u Srbiji! Bravo gospodine za sve dosada uradjeno/receno!
Pusti sud sada ODINE nego neko relevantan u Sarajevu da kaže jesu činjeni zločini tada i tada tu i tu.
Putokaz 14.01.2010. u 18:19 TO JE POSAO MEDJUNARODNOG SUDA U HAAGU .
Ima li ko u Sarajevu petlju da kaže da su muslimani činili ratne zločine i da ih pojedinačno imenuje?
za selektora, i da plati odstetu pa da palamudimo do besvjesti dok se i te pare ne pokradu.
Svaka cast nema sta! ali @ahha dobro si podsjetio na sve sta je nacisticka srbija radila i duzna!Potpisujem!DON\'T FORGET i trazit odstetu i pravdu,nacisticka srbija nije dosad nista isplatila nit pravdom nit parama! TUZIT nacisticku srbiju! BiH4EVER!
IMA DOSTA LJUDI PO SRBIJI (SRBA PRAVOSLAVACA) KOJI MISLE NA OVAJ NACIN... NISTA SENZACIONALNO. POZDRAV SRBIMA IZ SRBIJE!
steta sto je ovo rijedak primjer u srbiji normalne osobe i politicara, vidili smo sta je bilo sa djindjicem i takvom vrstom politike
haha, samo novi fol srbkog rukovodstva... sta je sa ratnom odstetom? sta je sa ubicama? sta je sa porodicama koje pate i dan danas i njihovom pomoci? sta je sa pisanom historijom koju djeca uce? sta je sa odricanjem interesa prema BiH teritoriju pred medjunarodnim sudstvom? sta je sa genocidnom RS? sta je sa politicarima u RS koji su bili i ostali dio svega sto se desilo? sta je sa ekstremizmom medju srbima unutar i izvan srbije? .... samo bosanac moze na ovo zagristi. ovo srbija cini na savjet europe kako bi oprala svoju sliku.
bravo za logicara... uostalom, kakve fajde i da usvoje rezoluciju u skupstini kad podrzavaju republiku sumsku... sve je to lafina...
Napokon...