Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika nije foto montaza. 2006 godine,Thompson se sastao sa ravnogorcima pa su razmenjivali \"kapice\". Postoji i pun video zapis,koji ce uskoro doci na Youtube,pod nazivom \"precutna istina\". Rdja na hrdju ide.Thompson i C etnici i ekstremni isl amisti su financirani od no.vog. sve tskog. Po retka.
JE LI MORAMO U VRIJEME RAZAMANA VODITI DISKUSIJE KO JE BIO U PARTIZANIMA I KO U USTAŠAMA? ZAŠTO NAS NE OSTAVITE BAR OVAJ MJESEC NA MIRU? ZAŠTO MRŽNJA SA VAŠEG PORTALA TREBA DA BUDE VEĆA OD NAŠE DOBROTE, NAŠE ŽRTVE I NAŠE LJUBAVI?
Glorificira genocid i hvali HITLEROVE logore smrti!? WTF? evo kako \"The Sun\" dezinformira javnost, a ovdje većina to podržava sve dok se ne dotakne njih samih.
a ako cemo o drugom svjetskom, i u audiciji imate onaj dio u kojem musa pusa govori za pol familije koja mu je bila u ust\'asama. takodjer, more muslimana je bilo i u domobranima. i tu nista nije sporno. to je povijesna cinjenica.
sve ovo sto sad pisete nikakve veze nema sa cinjenicom da je urednistvo ovog portala napravilo fotomontazu na ionako de\'bilnom liku. mislim, sirenje mrznje jedan kroz ejdan. i oni ne micu fotografiju!!!!
@haruvatu, evo ti link pa nauci nesto o Danu oslobodjenja: http://sarajevo.co.ba/6-april-dan-oslobodenja-sarajeva/
Vidi se da imas pojma o historiji kao zaba dlaka. NOV je bila puna muslimanskih brigada u II svjetskom ratu. Uzmi prvo bukvar pa nauci citat, a onda mozemo o historiji...
@@haruvatu 08.09.2009. u 14:17 \"kakva bolan \"16. muslimanska brigada\" zar brigade nisu bile proleterske u drugom svjetskom ?? možda ti iz zadnjeg uletila ovo muslimanska pa još mogao dodati motorizovana.. \" evo malo-citaj: http://www.camo.ch/povijestbih14.htm
Kretencina i jos veci bolesnici koji ga slusaju i glorificiraju...
KL\'OCEVI, CITATE LI VI OVO!?!?!?!?!?!?!?!?
MENI NE SMETA CITIRANI ČLANAK VEĆ SLIKA!!!! PODSJEĆAM - \"Novi član kaže da će ako neko izaziva vjersku, nacionalnu i etničku netrpeljivost i razdor biti kažnjen zatvorom od jedne do pet godina. Takođe je rečeno da ako neko zloupotrijebi službeni položaj na ovaj način biće kažnjen zatvorom do 10 godina, a ako je zbog toga došlo do nereda nasilja ili drugih posljedica po bilo koji narod u BiH, biće kažnjen zatvorom od tri do 20 godina\", rekao je Halilagić za \"Nezavisne novine\". OBJAVLJIVANJE OVAKVIH FOTO-MONTAŽA JE ZLO!!!
a nista onda... pred tekmu bih - hrvatska stavite sliku nekog stasaua kako ko\'lje neko dijete. to je jedina stepenica iznad ove. UZAS!
je li mislite vi ovo sklanjati!?!?!?!?!?!??! koji mo\'roni!!!!
Izmjena Krivičnog zakona BiH Za širenje mržnje na internetu i do 20 godina zatvora Širenje nacionalne mržnje, pozivanje na vjersko ili etničko nasilje, kao i drugi vidovi kompjuterskog kriminala izmjenom Krivičnog zakona BiH biće strogo kažnjavani i za ova djela predviđene su kazne i do 20 godina zatvora. - OBJAVLJIVANJE FOTOMONTAŽE THOMPSONA SA ČETNIČKOM KOKARDOM NA TUĐI ČLANAK kako samo možete???
ma ovo do tekme a poslije će i SUN držati sliku ovog uje