Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U danasnjem vaktu ako te FB ne priznaje, nema nista od tebe....
RS je zasnovana na genodicu, tako da nema ništa od tog da se RS odvoji, ne samo da će doći do novog rata, nego do tog da je više neće postojati.
srbi demonstrativno napustaju facebook :)
kosovo republjik
kosovo republjik
konacno dobise drzavu
KOSOVO JE FEJSBOOK
Sjeverno Kosovo. Šiptar pozvoni Srbinu: - Dobar dan, komšija, koljiko očeš za tvoja kuča? - Pa, da kupim lepi stan u Beogradu i da ne brinem puno - dve kile u zlatu. - Evo tebi četiri kiljograma u zljatu. - kaže šiptar. - Zašto toliko? - Idi kupi stan u Ljubljana, da te ne seljim dva put.
dobar,ko bakljava
e kad dobiju domenu onda mozete pricat o tome.
Stara vijest!
Kad nema kiše dobar je i grad....
I Jugoslavija je bila priznata i to ne virtuelno, niti djelimično, pa sagori u plamenu dok si rekao keks, nakon smrti velikog čovjeka i narušavanja balansa velikih sila............. Ono što danas jeste, sutra nije...
e ako je fejs priznao, sa srecom. =D
hoće to hoće i ja sam jučer sebe proglasio predsjednikom USA umjesto Obame,pa eto da znate......
Mislim da bi najbolje sada bilo Srbima da bojkotuju facebook.
Mislim da su Bosnjaci posljednji narod koji bi trebalo da se raduje uoblicavanju kosovske nezavisnosti, buduci da u svom dvoristu ima vrlo slican problem.
ma jel bogati prasac jedan nepismeni?Mani se ti tumačenja politike,tvoje je d akolješ krmad i pjevaš ojkače,glupi ste vi za bilo sta drugo.Kosovo nastalo na nepravdi i zločinu prema Albancima koji su većinski narod te zemlje i taj problem se vuče stotinu godina hajd da tako kazem a mesna zajednica PC nastala prije dvadesetak godina na genocidu nad većinom(Bošnjacima i Hrvatima),otela tudju zemlju,imovinu,unistila stotine hiljada zivota,snova i to isti problem je li prasac umašćenih klikera?
Nikakve slicnosti izmedju Kosova i Republike Srpske iamko to srpski politicari zele tako prezentirati da bi na neki nacin opravdali "gubitak KOSOVA" koje nikada nije bilo njihovo .Okupatori najobicniji koji zele silom zadrzati sto im ne pripada.Bosna je cjelovita i uvjek ce biti,Kosovo je samostalno i to ce ostati,a vi zivite u vasim krvavim bajkama ,krvoloci.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ama 2/3 zemlji priznalo Kosovo,i oni se još ne mogu pomiriti sa tim.Čuvajte i to malo što vam je ostalo!
zemalja*
1/2*