Komplikovan put ka članstvu
1
EU će usloviti datum pregovora sa Srbijom
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U stavovima zapada ,po pitanju resenja problema ,bez obzira gde je problem ,nema ni malo demokratije ,vec samo njihov interes koji oni nazivaju Demokratija!
Poznato je to već da će EU snažno uslovljavati Srbiju. Ništa novo. Navikli smo mi na to.
Nebi me cudilo da napisu predlog dogovora i ponude samo na potpis! Jer takva je njeva demokratija!
Bilo bi veliko iznanedjenje da ne bude uslovljavanja! A tako znaju da kazu u svojim pohvalama,svojoj demokraticnosti ,kako je potrebno da budu pregovori sa istih pozicija! Odmah u startu jednoj strani daju povlastice!
Zalosno je sto se igraju sa jednim narodom!! Istorija za njih ne postoji ,odnosno da ,postoji ,ali samo ona koju oni napisu!
Taj neimenovani diplomata ,nije rekao nista novo ,sto narod u Srbiji vec nezna! Bilo bi mnogo cudno da to tako nebude!
bosnajci su kljucnu pogresku napravili 93 kad su umjesto pravog naziva bosanci ( kojih ima sve 3 vjere) izabrali da budu bosnjaci (muslimani) i time ozakonili bih djeljivu s 3
Ma ova EZ se svakako raspada problema na sve strane Grcka ,Spanija ,Italija drzi te se vi podalje od ovih lopova , nikakva vas sreca tamo ne ceka !
@full HD Bosnjaci su Goti od plemena Bosi (po obuci) ,nisi znao?Mada znas da kad vj trebala masa koliko je Romica primljeno ?A da negovorim od kukavicnih Srbijanaca koji su begali od Crnog Dokice,i Azijata druge rase. Znaci cak da ste bili Arijevci iz indije sad bi bili pripadnici neke druge kaste ;)
srbi su arijevska rasa.
Nikad ti cigani ortodoksni nece uci u €uropu, rekli su oni jos davno jos dok je Tadic bio u prvom mandatu a isad je tako ....i kazu ,mi bi u €uropu al´pod nasim uvjetima.