Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...tanka je nit između huliganizma i revolucije. zavisi samo od toga ko "pobijedi".
Vole se busat i reći revolucija.... a ni blizu...
Raško majstore hapsi četalje, rastjeraj šaku jada četničića, samo po glavi da im više nepadne na um da ometaju demokratske procese u CG ;-) :)))))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakva revolucija, to srbi hoce da pokore Crnu Goru, pa pogledajte koliko cetnickih zastava i ostalog cetnistva tamo ima!
To su Crnogorci koji zele da Milo koji je na vlasti 25 godina sidje sa fotelje konacno. Bilo je i Bosnjackih zastava. Ne znate ni sta se desava u CG debili.
Porobljeni narodi Crnogorci, Makedonci, Bosanci i Srbi oslobađaju se stranih okupatora germana i anglosaksonaca. Južni Sloveni stvaraju svoju državu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i pogledajte ko je blazo djukanovic mili djed i sta je nakada bio u crnoj gori,i sam milo je nekad davao zapaljivije izjave od vucica zasto mu to zaboravljate ne kapiram zasto ga branite,svudje vam se srbi prividjaju ,alooo ovo je crna gora,dolje diktator !!!
Djed mu je bio cetnicki vojvoda ..u ***te pa nisam znao a ove nase budale milo pa milo..
Puna podrska demokratskom forumu protiv cetnika djukanoviva i siptarske lopovske marve, koja trguje drogama.. SRUSITE MAYMUNA SA VLASTI, Idemo narode Crne Gore, junacke crne Gore. Pozdrav iz TUZLE, fuck NATO, fuck lopovi na vlasti
Tuzla je za tebe nedostižna, seljačino.
UBIJ SIPTARA SMRDLJIVA TVORA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne dozvolite Crnogorci da vam izdajnici i beogradske sluge prave nered u državi. Prva stanica NATO, druga EU. Sretno!
koliko serete drage komsije,bio sinoc na.protest mozda pet zastava srpskih i mnogo mnogo vise cenogorskih,vi nikako da shvatite da su ovo antirezimski protesti,vas bas ti srbi kompleksa napunili pa vam se prividjaju svuda,zaboravili ste da je ovaj milo vrsio deportacije muslumana pocetom rata a za to ce mu se tek suditi upamtite !
Ti si dobro frustriran. A Srbija sve manja.
Prvo NATO, a onda EU, kako CG tako i BiH. A Rusi i Srbi nek se igraju Sibirom.
nije ovo montenegro ,vec junacko SRPSKO LEGLO !!!!!!!!!!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=-HbTtxPA5nI
i vas od kompleksa...
Nešto ne mogu da sjetim............da li su braća Tarabići predvidjeli i 3. Svjetski rat. Sve mi miriše......................
Počinje borba za stvaranje Saveza južnih Slavena, Bosanaca, Crnogoraca, Srba, Makedonaca i drugih. Počinje borba za oslobađanje od okupatora i domaćih izdajnika. Smrt fašizmu i terorizmu - Sloboda narodu.
Pasa moj, takva zajednica nikad nije bila sporna. Sporna je bila i ostala ideja "svi srbi u jednoj drzavi". I dok je god srpskog ultranacinalizma neka nova jugoslavija nema nikakve sanse. I zato nemoj ovda prditi o nekom zajednistvu...
kako ti lijepo sakri veliku srbiju pod takozvanim oslobadjanjem od okupatora cetnicka posla - samo sto taj san necete nikad ostvariti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nema kod Mile cile mile. Karpatlije pokusali opet sa antibirokratskom revolucijom, medjutim kurko, ako ne budu slusali, morati ce kod caca u Tursku na more.
Ko ce koga ko svoj svoga :)) Samo rokaj baja, sto ih vise pogine na obje strane bolje za region.
Ko želio rat... dovrši sam...
djukanovicu cetnice gotov si..Jos se mi sjecamo kad si Dubrovnik bombardovo. nas kapiten Emir Spahic tad kao djecak nije mogao spavati od tvojih bombi, dobio je psihicke Traume pa je i danas jos lud i udara koga stigne u Njemackoj.
Djaba ti djikane, nece vam antibirokratska revolucija vol. 2 uspjeti.
Neće rusi odustati ,imaju prevelikog interesa u tako maloj državi..nisu bez veze kupili pola Crne Gore,mislim da C.G nikad nece ući u E.U i NATO.
crnogorska nacija ne postoji, to je geografski pojam
Živjeli nezavisni Crnogorci i crnogorski jezik, a ovi rusko-beogradski hamali mogu lagati i plakati do mile volje.
Đikanska revolucija.
UBIJ SIPTARA SMRDLJIVOG TVORA!!!
rastura tuzlak na netu a ti pjeni kolko oces
Bivsi tuzlak dzikan,ustvari vratio se u rupu odakle mu je tata sljego u tuzlu.dovlacili se iz selendri visa,visocice,piboja,ugljevika,lopara dobijali poslove,stanove i opet im malo bilo.
Puna podrska demokratskom forumu protiv cetnika djukanoviva i siptarske lopovske marve, koja trguje drogama.. SRUSITE MAYMUNA SA VLASTI, Idemo narode Crne Gore, junacke crne Gore. Pozdrav iz TUZLE, fuck NATO, fuck lopovi na vlasti
Nisi ti vidio tuzle,iz koje se rupe javljas?zlo selo,lopare,priboj,ugljevik ;D
Čuj "demokratski forum", kakva neandertalna seljačina. :D :D :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
malo..tctctc...ovi djetici stvarno lijeni...