Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Šeki 17.02.2011. u 16:13 NIKAD I NE BI BIO POLITICAR DA MU NIJE NJEGOVIH \" KORISNIH IDIOTA \" I ONIH KOJI DADOSE PRAVO GLASA TAKVIM .
@ 18.02.2011. u 11:29 IZ HAAGA NECE IZACI NITI PRAV NITI KRIV , IZ HAAGA CE IZACI MRTAV HLADAN .
DRZI SE VOJO,PRAVI SRBI SU UZ TEBE ! PREKINITE TU FARSU OD SUDJENJA I PROGLASITE COVJEKA NEVINIM !
http://www.tportal.hr/showtime/film/111577/Nikad-videni-filmovi-iz-tajnih-arhiva.html
kakav sud i sprdacina,NÜNBERG JE BIO SUD
Imati znanje i biti pametan nije isto . Toliko je pametan da umjesto da radi kao profesor ili političar i uživa, sada leži na vojničkim ćebadima, jede iz aluminijskih tanjira, piša u tutu......
Koji je ovo cirkusant.
Dragi HAZE, mozete ga lagano poglabati zato sto nemate za sta da me osudite pa izmisljate gluposti kao nepostovanje suda. Silan sud u pm.