Obišao prelaze Jarinje i Brnjak
0
De Marnhac traži uklanjanje barikada na sjeveru Kosova
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ljudi koji instaliraju bezakonje traže uspostavu zakona po njihovim mjerilima. Smiješno! Srbio, nisam Srbin, al\' ne dajte se!
Na redu je Vojvodina!!! INDEPENDENT
Sto su se Bolesnjacki Ujguri 24% raskokodakali ,sve oni znaju iz fotelje i uz tastature,pravi \"junaci \" Hellpppppp Bosssniiiaaaaaa ! A Evo vec skoro 20 godina im \"drzavom \" upravljaju drugi jer oni to nikada nisu znali sami !
ugrozen sam kada mi nedaju da pravim barikade... To je nas hobi sa koljena na koljeno. Redaj sve sto nadjes po cestama i onda napravi teferic. Inace sam bez posla i gladan mi je stomak pa ovako po koja barikadica mi dobro dodje da se druzim sa istomisljenicima i da se najedem i napijem od stranackih donacija iz Srbije... Nama je dobro i ko god pocne da nam kvari ovu festu, dozivice ono cega se citav svijet boji, a to je SRPSKI USTANAK Broj \"neznamtikoji\"...
srbima NIKAD NIJE DOSTA PUSENJA K.U:RCA,HOCE JADOVI OPET DA RATUJU PA DA DOBIJU PO U.S.RaNOJ GUZICI!!!
FREE KOSOVA!!! FREE KOSOVA!!! FREE KOSOVA!!! srblje MRS!!!
Kakva ce biti situacija na kosovu u proljece 2012 g. #bolja # ista #losija
Free Istra Free Dalmacija
Free Srpska Free hrvatska republika Herceg Bosna
I ja tražim da mi žena napravi krempite, ali neće
Samo Silom Sa Srbima TUZNO ALI ISTINITO!!! TAJ NAROD JE PROKLETO GLUP!!!
http://www.sarajevo-x.com/kultura/clanak/110919043 vjerovatno postoji razlog zasto su komentari na ovoj temi ukinuti, meni je jedno jasno, knjigu gospodina nikada ne bih kupio. ko ne podnosi kritiku, nije ni p od pisca.
ODMAH UKLONITI SVE CETALJSKE BARIKADE I USPSTAVITI VLADAVINU PRAVA NA CIJELOJ KOSOVSKOJ TERITORIJI!
Šta bi oni dali za jednu četu ovakvih majmuna: http://adf.ly/2idl6
Mohikanac 19.09.2011. u 23:41 Srbi su najveci teroristi na planeti.............!!!!!!!! -zaboravio si na izrael.
RODE TRAŽIM I JA 13-TU PLATU I REGRES,al ne ide !
Free Kosova Free Vojvodina Free Sandzak :))))))))))))))))))))))))