Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ti SDA placa po postu ,kretino to mozes prodavati tvom neobrazovanom ,zatucanom muslimanskom narodu kod njih prolazi sve ali za one bolje upucene si obican provokator ,pokusavas se sluziti informacijama koje si izvukao iz dnevnih listova \"zute stanpe \" ..jadno ,ali mislim da ti velicina mozga jeste kao kod mrava ili da budem optimistican bar mravojeda !
MISLITE UVUKAO JOJ SE U GUŠTERSKI Š.U.P.A.K...
\"JUNAČKA\" SRPSKA VLAST: Prisjetimo se da su teško naoružani \"junački\" srpski vojnici, nakon višegodišnjeg terorisanja stanovnika Sarajeva svih nacionalnosti, kapitulirali nakon samo jedne noći bombardovanja minobacačkih gnijezda oko grada. To najpreciznije opisuje neospornu činjenicu da je svaka srpska vlast u suštini samo klasična razbojnička banda, i ništa više od toga. ZNAČAJ SPORTA ZA SRPSKU VLAST: Za srpsku vlast, sport nije samo sport, već ima i stratešku ulogu u sprovođenju genocida nad nesrpskim narodima, pod maskom \'\'građanskih ratova\'\'. Prisjetimo se da je spska vlast, u svom genocidnom pohodu na nesrpske narode koristila masovno srpske fudbalske navijače (najpoznatiji slučaj u istoriji je bila teško naoružana Arkanova banda, u posljednjoj deceniji dvadesetog vijeka).
Etničko čišćenje nesrpskih naroda u najperfidnijem obliku četništva, odmah nakon smrti skupocjenog diktatora Tita godine 1980-e , započelo je nad bošnjacima Sandžaka (traje i danas). Kosovski albanci, kad su to primijetili digli su se na masovne demonstracije 1981 godine, kako bi izbjegli sudbinu sandžačkih bošnjaka. Regionalizacija \"moderne\" Srbije je zamišljena upravo tako da se oteža pošten i legalan život bošnjačkim trgovcima u Sandžaku, pa zbog toga mnogi pokušavaju pobjeći u zapadnu Evropu ili Sarajevo.
BUDUĆE GENOCIDNE NAMJERE: Nema sumnje da trenutni najskuplji evropski mafijaš Milorad Dodik, uz ostalu hordu glupavih beogradskih i banjalučkih “intelektualaca” kroz proces omalovažavanja srebreničkog genocida priprema srbe da počine neke nove genocide nad nesrpskim narodima u budućnosti. To je dakle očekivani nastavak tradicije Slobodana Miloševića.
ZAPADNA GENOCIDNO-MAFIJAŠKA TVOREVINA: Srbin Milan Vukelić je izjavio u sred BanjaLuke: \"neću da kradem ni za sebe ni za druge\" pa ga je Dodikova građevinska mafija fizički likvidirala ... Srpkinja Svetlana Cenić je izjavila: \"treba ukinuti imunitet svakome ko zavuče ruku u tuđi džep\" pa je morala pobjeći iz BanjaLuke da nebi bila likvidirana poput Vukelića ... dakle, ta beogradska marionetska alkoholičarsko-narkomanska genocidno-mafijaška tvorevina koja se skriva iza pseudonima ( lažnog naziva ) \"REPUBLIKA SRPSKA\" predstavlja opasnost za svakog Srbina koji bi želio pošteno živjeti ... onda nije ni čudno što je ta tvorevina započela svoju monstruoznu istoriju sa genocidom po \'\'teoriji haosa\'\' RADOVANA KARADŽIĆA I SLOBODANA MILOŠEVIĆA u stilu koncentracionih logora i Srebreničkog genocida.
NEDOSTAJE KAPITALNI PRIMJERAK: Zanimljivi su “inspektori” koji su “istraživali” ubistvo Milana Vukelića, a onda istragu \'\'slučajno\'\' navodili na pogrešan trag … Nije isključeno da građevinska mafija Milorada Dodika ima i \"tajne\" zadatke kao na primjer SAKRIVANJE MASOVNIH GROBNICA IZA PARAVANA GRAĐEVINSKIH RADOVA …
ZLOSTAVLJANJE INVALIDA U BANJOJ LUCI: Imati na umu da je najkrupniji evropski mafijaš (Milorad Dodik) poslao svoje naoružane horde (političke milicionere) da u Banjoj Luci fizički zlostavljaju srpske invalide sa visokom amputacijom, samo zbog toga što su tražili neznatne finansijske povišice na već ionako sitne invalidnine. Realno, kad neko tako zlostavlja invalide iz svog naroda, dokle je tek spreman zlostavljati invalide drugih naroda ? TERORISANJE OMLADINE U BANJOJ LUCI: Prisjetimo se da je mafijaš Milorad Dodik poslao svoje uniformisane razbojničke bande da zlostavljaju goloruku omladinu Banja Luke, jer ta omladina pokušava sačuvati zelene površine u gradu od Dodikove građevinske mafije. Pitam se, ako neko zlostavlja omladinu iz svog naroda, šta je tek spreman uraditi protiv omladine drugih naroda ?
MASOVNA SEDATIVNA NARKOMANIJA: Veoma je zabrinjavajuća činjenica da se u Srbiji zvanično konzumiraju abnormalno velike količine sedativa ( lakih droga ), koje uz pretjerivanje imaju razoran uticaj na zdravlje, a osim toga, često su povezani sa narkotički indukovanim oblicima kriminaliteta. A šta se sve još konzumira nezvanično nesmijemo ni pomisliti. OBILJE JEFTINOG ALKOHOLA: Neosporna je realnost da se u okolini BanjaLuke i Beograda nekažnjeno proizvode ogromne količine jeftinog alkohola. Njeguje se tradicija masovnog narodnog alkoholiziranja koje razara mozak, i ima značajnu ulogu ( direktnu ili indirektnu ) u stimulisanju raznih oblika delikvencije odnosno kriminaliteta.
\'\'PAMETNI“ SRPSKI ISTORIČARI: Često alkoholizirani ili nadrogirani srpski \'\'istoričari\'\' ispredaju beskrajne priče o tome kako su srbi istorijski hrišćanski narod. A kad ih upitaš da poput ostalih hrišćana barem započnu \'\'OČE NAŠ\'\', onda obično ostanu bez teksta. Ono što je za ogromnu većinu hrišćana rutinska molitva, za srbe je preteško gradivo. To je stvarno prava katastrofa.
KRALJEVSKO ŽITO U BEOGRADU: Još za vrijeme kraljevine Jugoslavije, siromašni srpski seljak nije smjeo u Beogradu prodavati svoje jeftino žito, prije nego što se proda skupocjeno kraljevsko žito. To srbima nikada nije smetalo u istoriji, što najbolje odslikava nacionalni kretenizam. Naprotiv, svi oblici četničkog srbizma su slavili kraljeve koji su zlostavljali najviše sopstveni narod. VRHUNAC ČETNIČKE CIVILIZOVANOSTI: Oduvjek su četnici živjeli u uvjerenju da biti civilizovan znači nabaciti uniformu, te koristiti viljušu i nož za vrijeme obroka. A ako neko nauči još i neki strani jezik, smatraju ga genijalcem.
NACIONALKRETENISTIČKI OBRAZOVNI SISTEM: Već mnogo desetina godina, srpski obrazovni sistem, još od osnovne škole, uči nove degeneracije srba, da gaje netrpeljivost prema narodima druge nacije ili druge vjere, uz propagandu u stilu \'\'mi srbi smo jedini dobar i neiskvaren narod, a svi drugi narodi su pokvareni i zli, pa je herojski čin ubiti i orobiti svakoga ko nije srbin\'\'. Nema sumnje da takav obrazovni sistem uz alkoholizam i narkomaniju priprema nove degeneracije srba za genocide i razbojništva u budućnosti. Što je najstrašnije, ovakva nacionalkretenistička indoktrinacija se najčešće odvija na podsvjesnom nivou, što znači potpuno odsustvo samokritičnosti.
ZABRINJAVAJUĆA INICIJACIJA NOVOROĐENČADI: Posljednjih nekoliko desetina godina, u velikoj mjeri je uzela maha zabrinjavajuća alkoholna inicijacija novorođenčadi u SRBIJI: KAD SE DIJETE RODI, NEKO OD BLIŽNJIH ZAVUČE PRST U LJUTU RAKIJU, A ONDA TAJ ALKOHOLOM NAKVAŠEN PRST SE GURNE BEBI U USTA UMJESTO CUCLE, BEZ RAZMIŠLJANJA O POTENCIJALNIM POSLJEDICAMA. Ovaj običaj je prisutan i u zapadnoj alkoholičarsko-narkomanskoj genocidno-mafijaškoj marionetskoj tvorevini beogradskog režima, koja se skriva iza pseudonima ( lažnog naziva ) REPUBLIKA SRPSKA.
NAČERTANJE I \'\'AKADEMICI\'\' : Nije uspio pokušaj zakuhavanja svjetskog rata pomoću kosovskih srba koji bi dobili rusko državljanstvo ... velika je uznemirenost u krugovima SANU ( srpske akademije nauka i umjetnosti ) u Beogradu zbog toga što veliki narodi ( s ogromnim brojem stanovnika ) nisu voljni međusobno ratovati, i niko u SANU pojma nema kako bi Srbija opet uspješno mogla \'\'neprimjetno\'\' zakuhati neki novi rat (genocidni NAČERTANJE projekat) kao što se pokušalo u Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, a realizovalo u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu ... utjehu najčešće traže u narkoticima, alkoholu, laganju, nasilju i razaraju obrazovnog sistema
Moji doušnici iz srpskih političkih i vojnih bandi su mi javili da se tajno razmatra mogućnost opkoljavanja, pa istrijebljenja nesrpskih naroda sa Kosova, jer onda nebi bilo izbjegličkih kolona na teritoriji EU i USA, pa bi etničko čišćenje bilo uspješno obavljeno. Plan istrijebljenja ima sljedeće tri faze: 1-istovremeni napad srba iz Srbije prema pravcima Peć i Gnjilane, 2-zatvaranje obruča u blizini tromeđe Kosova, Albanije i Makedonije, 3-konačno istrijebljenje nesrba po uzoru na srebrenički genocid u Bosni.