Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bili ti dačiću piškio ili kakio.........,
kad se uporno radi i politika se nauci. malo " kupujmo domace" ali zna se sta se mora raditi:)
. Smrad cetnicki GENOCIDNI i teroristicki ,nikad vi necete €uropa biti dok ne platite pljacku i GENOCID u Bosni....mamu vam yebem cetnicku....!!
E sada bi Srbija,na dva od jednom,kao neka kurva,ne moze i jare i pare.
Pa njima se Rusija ismijava već da imaju potpuno nezrelu politiku, a Rusi o njima misle da su narod koji sepreko pravoslavljaulizuje Rusiji i da su smiješni do bola...Odvratno
Sta ti znas o vezama Srbije i Rusije???? nisu svi narodi kao tvoj!!!!
hehhe ne ne vidimo muto
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Srbija mora odluciti, ili ce u NATO i EU, ili je Vojvodina na red. Oni jos nisu skontali da se ovdje radi o "Rusija vs Zapad", ne moze jedno i drugo, moraju birati jednu stranu.
a to si ti skontao ?
ma vojvodina ce se odcjepiti i pripojiti federaciji...ma 100% :)))))))))))
Realno Srbija bi vise izgubila da se odrekne specijalnih veza sa Rusijom nego da udje u EU!!! a videcemo kako ce aktuelni politicari u Srbiji postupiti!! samo nece valjati ni tako ni ovako!!!
Tito je bio VELEMAJSTOR a ovi su KALFE!!!! drugo vreme je bilo drugaciji narod je bio!!! tada su se cenile moralne vrednosti danas je sve to izopaceno!!!!
Sta to ima korist od Rusije,kao prvo Karpati se nalaze u dijelovima Češke, Austrije, Slovačke, Mađarske, Poljske, Ukrajine, Rumunjske i Srbije,znaci Srbi nemaju nista ama bas nista sa rusima,jedino taj plin i nista vise,i to malo sto ode po gradjevini da radi na kraju ,rusi pritvore i kasnije protjeraju bez feninga.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
nema nista od eu za vas, ti bi da uzivas ekonomske povlastice a da vodis rusku politiku e nemoze pasa
Baby,nezna za povlastice sa Ruskom Federacijom!!! misli samo EU daje povlastice!!! a ucene koje trpi Srbija to se zaboravlja!!!
kakve eu daje povlastice najbolje zna hrvatska.....hrvatska je od ulaska u eu povecala nezaposlenost i smanjila plate.....taj trend ce se nastavljati dok ne budu izgubili bilo kakav smisao postojanja....srbija a ni srpski narod nece nikad u eu jer im tamo nije ni mjesto...bice tesko zayebati eu i ostaviti status pregovora jos nekih desetak godina dok se ne oporavimo ekonomski ali za sad dobro igramo :)
Svako danas govori o EU, pa cak i ovaj mali Milosevicev apartcik, portparol i covjek koji je devedesetih zapjenusano urlao protiv iste EU.
postovanje iskazi.....taj "mali Milosevicev apartcik" ti je buduci predsjednik....
sto je tebe cika vucic fino dresirao.........lajes samo kad treba
Ovaj ko Tito,hoće jednom guzicom na dvije stolice.plan osudjen na propast!