Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako napravite ruglo ko u Crnoj Gori, Italiji, Grckoj onda se halalite sa turistima. Upravo vas "divlje" plaze cine unikantnim. Nece se raji iz Njemacke ili Austrije ispaltit putovati do HR kad im je Italija bliza a nista se ne razlikuju.
Kad cujem rijec “investitor” dobijem nagon za povracanje. Jos samo je preostalo da dodje tajkun ratni profiter jedan dan u moj dnevni boravak i sazida mi zgradu sa jeftinim stanovima, nema gdje vise, posto su izvrsili urbicid u cijeloj mahali i unistili nekad lijepo plansko naselje.
Ma da, inace turisti zaobilaze Grcku, Italiju ili Tursku - de ne laprdaj. Hrvatska bi i da ima "elitni" turizam, i turiste koji zapravo trose pare, a i da imaju javne plaze. Ne ide to tako. Vecina turista, pogotovo onih s dubljim dzepom, cijene privatnost. To znaci privatne plaze, ogranicen broj ljudi na plazi, privatnost i sl.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odlično u Schengenu si možeš gdje hoćeš ali ne možeš na plažu ispred kuće gdje si odrastao EU je i stvorena da ti Njemačka otme sva javna dobra a ti kao satro putuješ bez granica
Da mi je viditi onoga ko će da mi zabrani da se okupam gdje ja hoću u svom gradu
Nema vise za sirotinju nista.
Vecinu hotela i apartmana su vlasnici Rusi i Ukrajinci. Ove godine su tuhnili da nikako njih kao gostiju nije bilo iz ocitih razloga.
Kapitalizam!
to je vama vasa evropa dala
Namjerili da oćeraju jadnog Bošnju pa to ti je.
lijepi naš tito.kažu bio je ovakav i onakav .evo što je bio.sa marvom se ne može drugačije.znao je on da je čovjek naj gora životinja.Goli Otok.to je za elite.
Već preko 10 godina ne idem na hrvatsko more. Samo Turska i Albanija. Za moje pare da me neko vrijeđa neću da dozvolim.
Ja dvadeset godina. Zalibo me za cro more.
Nece samo plaze ,nego i sve ostalo uključujući tri obroka dnevno.
Samo je komunizam radio za opstenarodno dobro...Nazalost. Kapitalizam je u u sluzbi kapitala i novca i onih koji ga imaju. Bas me je strah da jednog dana i vazduh i voda i svjetllost i sam Bog postanu privatno vlasnistvo...
Znaci,ja opet mogu ici..Argetu jedem,nije Ovako...znaci,bogataski..😉
vec su samo za bogate, prosjecan gradjanin nema tu sta trazit.,
Bice kao i u Italiji, Španiji, Grčkoj
Nece, manje ih i je od nas koji istinski volimo i uzivamo u hrvatskim plazama.