Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idemoooo, jos 4% i vi ste najebali kao i mi
Boro i Gvido..
Zatvara se Jadransko more :) al uvijek cete imat Crno more tam se igrajte
Agencija Damar na platnom spisku Soroša, ili Kissingerovog NED-a...
Milo pametan. Stavio popove i hodže pod svou kontrolu i ima samo problem sa SPC i zato je tu Crnogorska pravoslavna crkva. Milo napravio plan da istjera SPC lagano slijedećim metodama: 1. Oduzeti imovinu SPC, 2. Pojedinim svećenicima zabraniti rad u CG, 3. Uvesti dozvole a rad sveštenim licima (2/3 ih neće dobiti odmah a kasnije niko), Gdje nema SPC neće biti ni Srba nacionalista - mirna i stabilna država za vijeke vijekova. Stavi samar vjeri i država jaka.
Samo da se ne zaboravi da je i Crna Gora bila agresor na Republiku Bosnu i Hercegovinu i da dijeli krivicu zajedno sa Srbijom. Hvala i dovidjenja.
To nije bila poenta moje konstatacije. Presuda međunarodnog suda nije to potvrdila i samim tim te države nisu krive (iako se sve zna ne smije se reći). Moja poenta je kada imaš skupinu budala okupljenih i indoktriniranih od strane jedne crkve (vjere) da rade o glavi državi onda postupiš poput Henrija VIII ili Franje Josipa. Henry je osnovao svoju crkvu a Franjo odvojio Islamsku zajednicu BiH od Turske. Samar na leđa i diktiraj tempo pa te svi slušaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Otisao Milo sa delegacijom u zvanicnu posjetu Kini, pita Milu domacin, koliko vas ima u toj Crnoj Gori, veli Milo, 500 000,domacin u cudu upita pa jesteli svi dosli.
mi smo svi za NATO
@diktatura Da bog da ti NATO bio u kući, a na grobu ti znak Nato-Otan. Od srca.
Ležiš a ulaziš... milina, posebno za Crnogorca.
U BiH bi 70 % bilo za NATO
@odliv... Da, Bošnja nesumnjivo...
Kontam da bi se Srpski nacionalisti, vehabije i drugi islamski fanatici izjasnili zajednicki za NE u NATO.