Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kako bi vas bravar sve pohapsio...nebi poslije ni ulicu mogli mesti...
takvi ga i psuju i omalovazavaju... naprimjer ovde u komentarima imamo takvih moralnih vertikala koji su "prezivjeli najmracniji period" ovih prostora !
...štaš, jarane...juga ih nahranila, obukla i opismenila, pa joj se sada svete...
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
pa ***te, to ni u bosni ne bi moglo proci, a kamo li u clanici EU, da cistacica asistira hirurgu, pa ova hrvatska je gora od bosne po javasluku.
Sta ste mislili,nema u kapitalizmu praznog hoda.Dok se wc osusi,pomozi kirurgu,pa poslije toga u kuhinju spremaj marendu,pa u biro obracunaj place....e hej...nije lako biti "dr cistoce i primarijus klozeta":
Još gore je kad te operira ljekar kojem je diploma priznata u ratu...., al bio je dobar medicinar prije toga..., pa eto zaslužio je da mu se potpiše diploma...
Dobro dosli u E U !!!
Mozda su ljekari bili ljubomorni na cistacicino zanimanje? Inace cistacica je najbolje zanimanje kada je zaposljena u drzavnoj firmi. Citav dan sjede, pletu i bistre politiku. Nema niko pametniji od njih.Plata malo manja ali se dobro osjecaju i kulturno napreduju na poslu. Nadam se da ce se uskoro uvesti isti sistem kako na zapadu sa firmama za ciscenje. Onda cistis dva sata ne jednom mjestu pa ides dva sata na drugo itd.
moram i ja konkurisati za posao hirurga, imam 15 godina iskustva za volanom u citavoj evropi.
Jadna žena.
Haha, samo na Balkanu gospodo, samo na Balkanu!
ne bi ni ginekologu pomogo noge pridrzati
orgat - mislis na ove nase s kupljenim diplomama ? falsifikovanim ? zavrsenim fakultetima "po naputku" odozgo ? inzenjeru... polako mi to shvatamo a katarza boli...
za*** sam se u polju, odg. sam kako treba gore iznad u inzenjerovom komentaru... a vezano za komentar - nasa posla !
Op. Sala ko mesnica! Svi mogu u nju? Svasta?!
Sutra ce mi doci 3tone cumura pa mi pricuvaj lopatu
Koji pacijenti..
Liječnici na Balkanu, naši ljudi, to su jako obrazovani medicinari, spremni da pomognu uvijek u svakom trenu. I gdje god odu liječnici sa Balkana put bijela svijeta pokažu se najboljim. To je naša pamet. Samo to treba znati iskoristiti. Ne može 1% onih nemoralnih liječnika koji su završili fakultet plaćanjem ispita a sada naplaćuju svoje usluge u kovertama, ne može tih 1% takvih naškoditi ugledu 99% ostalih. Jer velika većina su dobri ljudi, veliki humanisti. Živjeli doktori i doktorice Bosne i Hercegovine i čitave regije. A ovih 1% propisno kazniti.